• DinoLeonix
    2k
    Sami Mmae navodno na meti. Iz ferencvaroša. Istekao mu ugovor. Bar tako kaže germanijak
  • nemapredaje
    6.6k

Budimir bi za Dinamo u HNL-u bio savršen napadač. Čovjek je idealan za razbijanje bunkera.

Za europu gdje moraš imati napadača sa savršenom tehnikom koji mora primiti i zadržati loptu dok ne dođe podrška se slažem da Budimir nije taj. Tu je Petković idealan.
  • Vedraca
    227
    Ma neki Su teski biseri ovdje u Forumu....zive U oblacima ko tovari
  • Daliban
    4.1k
    Budimir bi za Dinamo u HNL-u bio savršen napadač. Čovjek je idealan za razbijanje bunkera.nemapredaje

Zato je cijelu karijeru proveo u momčadima koje igraju bunker i ne zna se sastat sa loptom.
  • BBBaranja
    4.4k

Nadam se da su u krivu, 27. godina mu je a ni kod njih nije bio standardan osim jedne sezone..dosta slab CV s obzirom da se najavljivalo da želimo jednog iskusnijeg stopera..
  • NitkoBitan
    33.7k
    Sami Mmae navodno na meti.dinon7

Neki kolega i ja smo ga vec davno zazivali :cool:

Edit: Na krivog mislim haha. Zabrijao sam da se radi o Mmaeeu, ali Ryanu.
  • Zagi
    13.5k
    No dobro, znači on im je pomogao ali klub posluje na zdravim temeljima.
    Prije 5-10 godina za taj klub nitko nije znao , a danas su jedna od najboljih akademija u europi.
    Po prodajama ne zaostaju za nama , dapače prestižu nas.
    Baš me zanima koliko troše ukupno. Dam se kladiti da je mnogo manje od nas.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Nadam se da su u krivu, 27. godina mu je a ni kod njih nije bio standardan osim jedne sezoneBBBaranja

U europskim natjecanjima je startao doslovno svaku tekmu u zadnje tri sezone. Ne znam gdje vidiš da nije standardan.?
  • Mihaljević
    14.2k
    1359412.jpg
    Top igrač i kapitalac, treba ga odma dovest.
  • E46
    2k
    Bezvezna ironija, opet ponavljam tko je sposoban na trzistu od nekoliko stotina tisuca igraca moze naci igraca. Tko ne moze onda trazi izlike jeftine ovakve kao tvoje.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    I ti ga pretjeruješ naveliko
  • BBBaranja
    4.4k

Posljednju polusezonu ima odigrano 300min sveukupno..brat mu je napadač i također je nekada bio u Fradiju sad je ako se ne varam u Stoke Cityu mi je bio top igrač,a Sammy je nekakav prosječan igrač po meni što sam ga gledao..
  • nemapredaje
    6.6k

Jesi gledao koju utakmicu Osasune u zadnje vrijeme?

Daleko su od momčadi koja igra bunker.
  • mali M
    9.2k
    nisu izlike stari pa gdje ti živiš!? pa ti bi dopeljao 25 novih igrača! i da imamo para to se ne radi jer dok ih uigraš i vidiš da li će se uopće uklopiti propada ti sezona!
    Neka tebi bude bezvezna ironija, ali tvoja politika bi nam klub pretvorila u južne susede u 2 sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.