• Str1nger Bell
    4.1k
    Privuklo ga je kad je procitao da je Split Afrika sa strujom.
  • don
    22.4k
    Igor Štimac: "Hajduk je postao Dom umirovljenika. Totalno promašena sportska politika."
  • Mr Anderson
    22.5k
    Treba mu dat državljanstvo da trči za Hrvatsku na duge pruge. Tu smo loši.
  • dinamo u srcu
    3k
    Opet ponavljam svoju izjavu.

Neka samo dođe Rakitić i Džeko u Hajduk.

Oni ne znaju da nas samo s tim još više motiviraju da svima njima i ove godine maznemo prvenstvo i dokažemo da smo najveći klub u ovom dijelu Europe i to cemo im maznut sa juniorima i klincima iz škole nogometa.

Muku muče da nas spriječe spriječiti nas niko neće dinamo,dinamo!!!
  • badjibadara
    10.8k
    Kariuki je kenijski U18 reprezentativac koji igra za lokalni Rainbow — Ivdzo11

Jeben skauting ako nađeš lika iz jedanaestoplasiranog tima druge kenijske lige, koji je zadnju utakmicu izgubio doma od superjake Mombasa Elite.
  • Paggini
    99.5k
    Juniorski doprvaci LP, nula juniora uveli u seniore, dovode Džeku i Rakitića koji imaju zajedno tri tisuće godine.

Svaka čast, masterclass sportske politike.
  • NKDZ86
    10k
    Mene samo zanima jel predsjednik bilić počeo jest meso jer ne znam kako će izdržati prve debakle
  • Brusa
    4.4k
    Piše slobodna da ništa od Džeke u hajduku. Moram priznati da mi je drago :grin: klasa je čovjek.
  • Mali Zeus
    22.2k
    A žena prala ljetne lancune i stavljala sliku šalice kave s natpisom Split. :gasp:
  • deda
    48.5k
    Dolazak Džeke tovarima je kao i sve kod njih, čista mitomanija. Svi ozbiljni ljudi, Džekini kontakti kažu da su šanse uvijek bile u promilima. Vjerojatno potpuno jednake kao da dođe i kod nas.
  • Paggini
    99.5k
    Ljudi dragi, pa gledamo ovaj film već 20 godina. Ljeto je, sunce prži, apartmani puni, kave do sutra, malo bućnut se u more - to je TA sezona.

Dolaze nam takve njuške, takve zvijeri, Pretplate idu ko alva, dolazi Džeko, dresovi idu ko djeca niz tobogan, dolazi Rakitić, članstva idu ko pivo na 35 stupnjeva, dolazi nam Pašalić.

I uvijek bude taj pljusak kad dođe zapravo neka Gzira. :)
  • bongo
    1.5k
    Vezano uz tovare i cijelu priču.

Inače mi Štimac nije ni blizu omiljenih likova, ali je uvijek za njih govorio bez dlake na jeziku. Jučer je gostovao u Podcastu i poslušao sam dio koji se referira na sam klub. Osim kritiziranja spomenuo je informacije koje su došle do njega da se klub za prošlu sezonu zadužio 30 milijuna eura i nazvao ih je staračkim domom te najavio odlazak Gattusa čim neće dobit prvu plaću...
  • deda
    48.5k
    Rekao je da su navodno moguće prodaje Pusktasa i Sigura već pod hipotekom.
  • DrawTube
    7.1k
    Nek odgledaju par videa pa će biti i za Gattusovu placu

Screenshot-20240709-105927-Chrome.jpg
  • Ludovic IX
    12.8k
    i ako dođe njima voda do grla, izaći će na ulice i onda ce grad split platit dugove i opet sve ispočetka. nebi prvi put bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet