• E46
    1.6k
    Koja je Mirina verzija nisam upratio?
  • Žan
    652
    Trenutno je na ovoj temi ispisano 3905 stranica od toga ih je 3899 identicnih postova ili vrlo slicnih odgovora !
  • Pavinho
    326
    Panika koda je 9. mjesec...
  • Paggini
    57.2k
    3899 identicnih postova ili vrlo slicnih odgovora !Žan

Šta ti smetaju postovi koji komentiraju transfere na temi "transferi - rasprava"?

Iznenadi nas svojim doprinosom onda
  • marcio amoroso
    43.1k
    Trenutno je na ovoj temi ispisano 3905 stranica od toga ih je 3899 identicnih postova ili vrlo slicnih odgovora !Žan

Dobro imaš volje pročitati svaki upis.
  • Šteco
    937
    Koja šizofrenija, majko mila. Onda ja budala sve to listam i čitam, bit će da i ja imam neku dijagnozu.
  • don
    14k
    Ako je Sučić prodan.. koji je onda motiv posudbe Bulata?
    Tko ce igrat? Rog i Ademi?

Koje su nase ambicije ove sezone u Europi?

Dosta pitanja se nameće..
    emilperska

pa nisu nam zabranjeni ulazni transferi..
  • Jos-Optimus
    6.3k
    svaki igrač Dinama blizu rotacije vrijedi minimalno 2 milje
  • Captain America
    20.4k
    Pa jel nekome palo na pamet da možda Sučić forsira transfer i želi ići?don

Sučić ima ugovor do 2028. i samo nas se pita. Ako mogu drugi klubovi spuštati rampu svojim igračima da odu u Dinamo, zašto mi dižemo rampu svojim igračima i puštamo ih da odu?

. I možda ljudi u klubu ne rade na slijepo, možda već imaju zamjenu ili ga ne žele prodati dok ne stigne ?don

Igrač na vrhuncu iz Olimpije sigurno nije dovoljno kvalitetna zamjena.
  • Ivanmtk
    1.5k
    A onda se neki ljute kad osvrtnik napiše kokošinjac. A nego dašta je
  • jp23
    3.2k
    Imam insidersku da u slučaju odlaska Petkovića, čovjek sa moje profilne potpisuje za polovicu plaće koju je Petko tražio.

Direkt od samog čovjeka informacija.
  • emilperska
    10.9k

Sučić je na iducem okupljanju reprezentacije sigurno unutra, ima 21 godinu. U RH nitko nije dovoljno dobar za dugorocno zamjenit Broza osim njega..
    Prodaja njega za pišljivih 6m u jebeni Como je ludilo. Nadam se da ima neki jebački razlog za to. Inače postajemo Hajduk, pa jel normalno da oni Sigura vrednuju vise ili jednako nego mi Sučića.

Apsolutno ne razumijem, ako fali para do te razine. Zasto je Bulat otisao for free.

Svaka cast na RPGu i Ogiwari, ali sad cemo vidit od ceg nam je SD satkan.. Da li je razina litavske prevare ili ozbiljan SD za napad na LP dugorocno..
  • marcio amoroso
    43.1k
    A onda se neki ljute kad osvrtnik napiše kokošinjac. A nego dašta jeIvanmtk

Odmori 3 dana. A ako se vratiš sa sličnim upisom nećeš pisati više nikada.
  • vjeko1701
    16.3k
    Ako izadju iz kluba i kažu "gle jebiga, nemamo za biber, trebamo se stisnut" reći ću ok, jasno, korigirat ćemo svoja očekivanja svi skupa, razumit ovakve odluke prodaje i čekat ljepsa vremena.Paggini

Jer bi takva javna komunikacija (ako bi to bilo istina) zbilja pomogla sa pregovorima prilikom odlaznih transfera...
  • don
    14k
    slažem se za Sučića i nisam se referirao na to već da ćemo sigurno dovesti zamjenu.. Sad koliko će ona biti uspješna je drugi par čarapa. Ali sigurno nećemo ući u novu sezonu sa trenutnim veznim redom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.