• NKDZ86
    10k
    a jesi pametan, naručio sam da i to je jedino bitno. Ne odgovaraju na mail. Da sam znao da im treba 7 dana za predati glsu, sigurno bi otišao po robu, a ne naručivao
  • don
    22.5k
    moglo je to biti bolje odrađeno, po meni.
  • badjibadara
    10.8k
    moglo je to biti bolje odrađeno — don

Na koji nacin?
  • don
    22.5k
    na koji način bi moglo kad kažem po meni, po mom ukusu? A i vidim da nisam jedini
  • badjibadara
    10.8k
    na koji način bi moglo kad kažem po meni, po mom ukusu? — don

Da, na koji nacin bi to napravio. Vjerujem da svaki prijedlog dobro dodje.
  • don
    22.5k
    ja nemam ideju :confused:
  • Paggini
    99.9k
    moglo je to biti bolje odrađeno, po meni. — don

ja nemam ideju — don

A brate al ga i ti kenjaš. Klub ovo nije morao napraviti, ali je napravio, ali tebi nije dobro odrađeno to što nije trebalo biti odrađeno i ne znaš kako je trebalo biti odrađeno.

Super je gesta što su uzeli fotku koju je fotkao navijač, prezimenjak našeg Vedrana Ćorluke, s kojom je osvojio i nagrade za natječaj, dizajn mi se sviđa plus cijena je fkt popularna, još sa članskim popustom milina.

Ide u kolekciju, pohvala klubu.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Skupljaju se soldi za pojacanja, ne kukajte i vadite peneze iz dzepova.
  • don
    22.5k
    ovdje izraziti svoje mišljenje je totalno nemoguće, koliko god neki tvrdili suprotno. Jesi čuo kad za ukus, osobni? Tko priča o tome jesu morali odraditi ili ne... Majicu ću naručiti čim stigne odgovarajuća veličina.

edit: naravno da ide + klubu za ideju, ali ja pričam samo o osobnom ukusu.
  • javolimtebejako
    6.4k
    kom se sviđa naručit će, kom ne, taj će neku drugu i dobro.

ja se slažem s donom, čudan je dizajn jer je fotka ful nisko na majici, ne viđa se to baš često. Osobno bi maknuo grb i dignuo print gore

al fala bogu da imamo što više tog u shopu i da možemo birat kolko nas je volja
  • badjibadara
    10.8k
    ja nemam ideju :confused: — don

Mogu ja probati?

1. Grb na fotku/grafiku, i sve skupa da je vise na prsima:

vBhxiZA.jpeg

ili

2. Grb ostaje gdje je, sa prednje strane, a grafika ode na ledja. Ispod grba natpis "Noc za pamcenje"
  • don
    22.5k
    bome dobri prijelozi,
    možda malo više 2.
  • Paggini
    99.9k
    ovdje izraziti svoje mišljenje je totalno nemoguće, koliko god neki tvrdili suprotno. Jesi čuo kad za ukus, osobni? — don

Jedno je napisati "meni se ne sviđa" drugo je napisati "moglo se bolje odraditi".

Prvo fokus stavlja na tvoj ukus, drugo fokus stavlja i implicira nesposobnost ljudi koji su radili dizajn i da ti imaš ideju kako se to moglo bolje odraditi.

Primjer - dođeš kod nekoga tko je postavio pločice u kupaonicu i kažeš "moglo se to bolje odraditi". To izravno implicira da ti imaš ideju kako se moglo bolje odraditi, jel.

Čini se kao semantika, ali nije, jebiga.

Mogu ja probati? — badjibadara

Hm, prvi prijedlog mi ne paše jer ruši fotku koja treba biti fokus po meni. Drugi prijedlog mi je malo bolji, al nezz, opet bih radije ovo
  • don
    22.5k
    kad kažem moglo se bolje odraditi, mislim na ljude koji su plaćeni za to (ne kažem da mi se ne sviđa) a ne na mene da pustim maštu na volju.

Ali ok, isprike :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.