Ja se samo nadam da nismo valjda luđaci sve prodati šta valja! — Nogo
Sto smo mi ograniceni samo na igrace s balkana ili bivse igrace Dinama. Za 10 mil € se nade juznoamerikanac da ubija. Nadajmo se da uprava ima nesto spremno ako ode Sucic i to je to. Neka zasluze svoje pozicije u klubu ako su sposobni — Petar86
Ako nekome nije lijepo da se proda/izgubi Sucic, jel to znaci da je histeria? Jel to znaci da se ne vjeruje struku/Marica/itd.? — Lynx17
Jedino, i najviše čemu se nadam, je da se igrači ne dovode jer ih Sergej forsira. A Šotiček mi se čini takav. — austrijanac
Ovdje je svaka kritika = histerija.
Eventualna prodaja Sučića za 10 milijuna je sranje, a sad ispada da nije ni 10 nego 6. — San Lorenzo
Mislim da svi malo previše paničare. Danas je 8.7., a dojam je kao da se sve raspada. Treba vidjeti kako ćemo izgledat za jedno dva tjedna pa onda komentirati. Do tada nema smisla ovoliko paničariti. Barem po meni. — Niko1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.