• deda
    38.3k
    Bi ja digo kredu, ali neda žena. Veli da sam previše dao Dinamu da još dižem.kredit za njega. :cool:
  • Nogo
    8k
    https://www.transfermarkt.com/adam-buksa/profil/spieler/267160

Po večernjem ovaj je trebao doći na posudbu ali su dobili ponudu od 4,5m pa je posao stao.

Ipak tražimo napadača pa time je mogućnost Petkovog odlaska veća.
  • rioda
    9k
    Biste li pristali na prodaju Sučića za 7-8 milijuna te dovođenje Šunjića bez odštete i top desnog krila?
  • Jurki
    18.3k
    Ako smo tak lose s parama.. onda treba reci Comu.. isplatite 20 milja u dva šusa ili fuck off.
    Ovak ako se taj transfer i napravi za 10 milja.. to pe na 500 000 rata.
    Ostali bumo bez Sucica.. a peneze bumo vidli na kapaljku.
    katastrofa od posla.
    Nit smo rijesili mozebitni problem financija niti nist.
    Samo smo se oslabili.
  • IceMan
    3.3k
    Sučić nam treba i to je igrač koji će sigurno još rasti, bez dileme.

Da netko nudi 13-14 ajde, razmislio bih.. Ovo oko 7-8 mi se u ovome trenutku čini puno premalo.
  • MarK
    978
    da ali samo ako je Sučićev transfer već gotova stvar
  • Daliban
    4.1k
    Biste li pristali na prodaju Sučića za 7-8 milijuna te dovođenje Šunjića bez odštete i top desnog krila?rioda

Pristao bih na prodaju Sučića ako bismo doveli Pašalića, Dahla za beka i izvukli besplatnog ali solidnog stopera odnosno kupili klasnog stopera i doveli besplatnog lijevog beka, plus da popunimo kadar jeftinijim i potcijenjenim mlađim rješenjima ala Buljubašić za vezu i onaj mali Lisica iz Istre za desno krilo.

Ako prodamo Sučića za ovu siću i onda spiskamo budžet koji imamo na Elšnika, Šotičeka, Milanovića i nekog žnj stopera i/ili napadača, mislim da ću dobiti živčani slom.
  • Petar86
    1.3k
    Sto smo mi ograniceni samo na igrace s balkana ili bivse igrace Dinama? Za 10 mil € se nade juznoamerikanac da ubija. Nadajmo se da uprava ima nesto spremno ako ode Sucic i to je to. Neka zasluze svoje pozicije u klubu ako su sposobni
  • Nogo
    8k
    Germanijak kaže da bi Petko za koji dan trebao otići i da je došla jedna, a idućih dana će i druga ponuda za Baturinu.

Ja se samo nadam da nismo valjda luđaci sve prodati šta valja!
    Amen
  • Captain America
    20.4k
    Jakir je sigurno blizak s Perom kao što je Bjelica bio s Livijem. Možda ga može uvjerit da neće transfer nigdje pobjeć kako je Bjelica Livija uvjerio.
  • Captain America
    20.4k
    Ja se samo nadam da nismo valjda luđaci sve prodati šta valja!Nogo

Ima u Sloveniji igrača, kaj se brineš?
  • Niko1986
    2.2k
    Germanijak od 15 vijesti totalno promaši 17...
  • Daliban
    4.1k
    Sto smo mi ograniceni samo na igrace s balkana ili bivse igrace Dinama. Za 10 mil € se nade juznoamerikanac da ubija. Nadajmo se da uprava ima nesto spremno ako ode Sucic i to je to. Neka zasluze svoje pozicije u klubu ako su sposobniPetar86

Eto, žalili smo se na HNL pojačanja i neuspjele povratnike pa se SD prebacio na mnogo širi slovenski bazen da nam udovolji.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Ako nekome nije lijepo da se proda/izgubi Sucic, jel to znaci da je histeria? Jel to znaci da se ne vjeruje struku/Marica/itd.?Lynx17

Ovdje je svaka kritika = histerija.
    Eventualna prodaja Sučića za 10 milijuna je sranje, a sad ispada da nije ni 10 nego 6.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.