• Yovitssa
    830
    pustila ga legia besplatno nama jer su nam bili duzni za kastratijaNino Bule

...kojega smo masno platili pa zamijenili za Emrelija! :sad:

Nema frende besplatnog ručka! :wink:
  • NB86
    15.4k
    Nismo ga zamjenili za emrelija, to koliko smo mi platili kastratija je nebitno kad smo ga prodavali nisu stajali u redu za njega, a legija nam je bila duzna neku ratu a ne cijeli transfer, ako bi razmisljali ko vi imali bi 100 igraca koji bi trunuli na tribinama i primali placu u dinamu jer eto ne smije se nekog dat besplatno
  • Jurki
    14.5k
    Rjesavamo se balasta, igraca koji samo gutaju Dinamove novce.
    Konacno da smo to doziveli da se ide stvarno u kresanje igrackog kadra koji je ogroman kvantitetom.
    Ako je procjena da se na nekog igraca ne racuna.. onda je definitivno bolje da ga se pusti i za dzaba.
    Samo nek idu i sretan im put.

Definitivno bum pozdravil odlaske Emrelija, Moharramija, Perica, Bockaja i Jurica za 0 eura.

I kad mi onda neki ljudi pocnu nabrajati uspjehe bivsih uprava dobim proljev.. kolko imamo balasta u ekipi.
  • Patrick1996
    61
    Bez 5 milji eura ne možeš dovest ozbiljnije pojačanje iskreno. Jednostavno su cijene na tržištu postale takve. RPG je čista iznimka jer je vrhunski bek a došao je besplatno. Očekivat da ćeš uspjet tako nešto ponoviti ili naći nekog za milijon eura tko će uopće konkurirati za sastav je suludo. Kao i u svakom poslu bez rizika teško možeš išta postići.
  • GOAT
    1.8k
    Trenutno našeg najboljeg napadaca lige i kapetana mozes dovesti za pola od te cifre. Cijena nikad nece garantirati kvalitetu kod ulaznih transfera
  • Droljo
    11.4k
    RPG je čista iznimka jer je vrhunski bek a došao je besplatno.Patrick1996

Čekaj da prođe pripreme...
  • Patrick1996
    61
    Da ali i to se mjenja od 15.07.
  • Mališan
    1.9k
    Ova garnitura mladih u Loksi (Šotiček, Krivak, Goričan) je po meni najgora u dugo vremenačovjekjogurt

Malog Canjugu nisi naveo, a mali za razliku od navedene trojice ima ono nešto.

Jako me zanima kak će mali izgledati ove sezone kad mu se oslobodi minutaža ozljedom Krivaka i potencijalnim odlaskom Šotičeka.
  • DiddyGuela
    2.7k

Meni se isto Canjuga najvise dopada. Ima nesto Majerovski u njemu. Bas me zanima kako ce se razvijati tokom naredne sezone. Nadam se da ce prije svega ostati zdrav.
  • Jurki
    14.5k
    Čekaj da prođe pripreme...Droljo

Ne kuzim kaj hoces s ovim reci?
    Da i vise nego rezultatski uspjesno proljece stavimo po strani.
    Broj ozljeda na proljece nam govori da su igraci bili top pripremljeni.
  • Daliban
    4.1k
    Ovi Kolumbijci su pošteno našmrkani ako za Cordobu traže 5m.
  • hardek
    3.8k
    najveći izlazni transfer iz kolumbijske lige do sad je 6 milja eura, a samo su još 2 išla iznad 5.
  • Droljo
    11.4k

Povijest me uči kako su mnogi fantastični strani igrači izgledali kao poluamateri nakon prvih priprema kod naših trenera.
  • Jaro
    8.8k
    točno to...
  • Patrik11
    164
    ovaj vec sad u kolumbijskoj ligi izgleda kao amater
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions