- Ne znam... To zavisi o njemu, ne o meni. Ako ima slobodne papire onda će doći, ako nema - neće. Nema tu filozofije. Nisam ja protiv Dinama, dapače, nemam ja problema s maksimirskim klubom. No, sve ima svoje granice. Ja moram napuniti svoj budžet, a ne ispunjavati nečije "muzičke želje" preko medija - zaključio je Damir Mišković. — Izet Hajrović
Mi imamo na zimu ponudu 3 mil eura za Rukavinu, sad kaže Miško može doći Rukavina, ali bez papira.
Miško ima ponudu od 6 mil eura za Pašalića, može doći u Dinamo ako ponudimo valjda 5 milja eura i Rukavinu, još bi možda Miško tražio i postotak od Jankovića.
Ništa Miško, smećaru stari, sretno u prodaji Pašalića (jer mu u Europi nitko neće dati ni 3 mil eura), a Rukavinu nećeš vidjeti i to je to. — Haza
Čekaj da vidimo je li Milanović bolji ili lošiji od Rukavine...Onda tek razmišljati o prodaji. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.