• Dinaminjo
    1.2k

Marco je tip igraca zbog kojeg volimo gledati highlightse.
  • Ludovic IX
    7.7k
    ja ne gledam nogomet zbog igrača.. meni je bitna pobjeda dinama. ako on i zabije gol svaku petu a pritom ne igra obranu i zbog njega izgubimo 2 od 5, onda me boli briga jel će on zabit svojih 5 golova u lijeve ili desne rašlje
  • Tried'nTested
    9
    Pozdrav, što mislite o mogućnosti dovođenja kapitalca na free transferu poput Kelechi Iheanacha, zadnja sezona mu nije bila najbolja ali ima 27 god i ako ode petkovic možda bi pristao na 1-1.5m plaću i nekakvih 2m na ruke, liga prvaka i prilika da se oživio, mozda i prodajna klauzula od 10m, isto sa Bertrand Traoreom, ima još goriva, dobar na oba krila, besplatan i uz ovakvu plaću i nekih 3m na ruke, prilika dokazivanja u el ili lp
  • Droljo
    11.4k

Bolje nego tu lovu dati miškoviću bari i pašaliću
  • Daliban
    4.1k

Općenito ne želim gledati raznorazne zapadne polovnjake i propalitete u Dinamu.
  • kariola86
    73

Slažem se uspjeh Dinama je iznad svega. Ne znam koliko si utakmica rijeke gledao prošle sezone, ja sam ih dosta gledao i mogu reći da obranu igra sa srcem u repki isto tako.

+ citat Dalica:

- Taj dečko je došao u reprezentaciju s toliko energije, motiva i želje. Na treningu pokazuje koliko mu je stalo. Takve igrače hoću i trebam u reprezentaciji, a ne one koji se dvoume bi li došli ili ne bi došli. On me s time kupio i sve nas.

Mogu ti i reći da jedva ceka doći u Dinamo i da je svoju najbolju fazu u Rijeci imao pod Jakirovićem i da želi ponovno raditi s njim.
  • Olmic
    3.9k
    neka onda inzistira na odlasku
  • Dinaminjo
    1.2k
    0 minuta je dobio
  • Captain America
    19.3k
    neka onda inzistira na odlaskuOlmic

Bara je uputio svog klijenta Jakića na pizdunsko ponašanje kad je stigla ponuda Eintrachta. Mogo bi uputiti i Marca na sličan potez.
  • Olmic
    3.9k
    upravo to. Neka odbije doci na pripreme , neka isforsira. Nece misko placat igraca koji ne zeli igrat
  • Daliban
    4.1k
    Mene je Marco davno kupio onim golom protiv Lillea. Bilo je trenutaka kada je za moj ukus bio previše anoniman u utakmicama, bilo je trenutaka kada mi je bio super, ali za mene ima tu divljinu i individualnu crtu koja fali u modernom nogometu. Mislim da ima prostora za rast u Dinamu i ne sumnjam da će se pokazati dobrim transferom ako se realizira.
  • NKDZ86
    2.7k
    Marco je bio kod Knjaza i pokazao se kao staložen i dobar dečko, stoji na zemlji, u slobodno vrijeme i na bauštelu zna otić, volio bi da dođe
  • Debelko
    261
    i takvog igraca bi uzeli? I onda za 2-3 godine isto napravi kod nas. Ne hvala.
  • Majki2111
    3.7k

HNL 23/24

Pašalić
    pa-ali.png

Špikić
    piki.png

Hoxha
    Hoxha.png

Pjaca
    pjaca.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions