Napominjemo kako članovi kluba do 12 godina imaju besplatne pojedinačne ulaznice za sve utakmice SuperSport HNL-a osim derbija (Hajduk, Rijeka, Osijek). — skener
Znači sad će svake godine jedno te isti imati godišnje za sjever, drugi neće imati priliku uzet godišnju 99%.
Iako je bilo onih koji su sa pojedinačnima dolazili na sjever više nego neki godišnjaci.
Nego, što se tiče kupovanja na rate, može malo detaljnije ko je prije tako uzimao... Koje kartice, ide premium visa gold? — M94
Ja sam uzimao na Diners i moglo se uzeti na maksimalno 6 rata, ne znam kako ce biti ove godine — TresnjevkaZG
no ipak mi ostaje malo gorak okus ovih odluka jer vrlo vjerojatno iz sezone u sezonu neću imati ni prilike uzeti godišnju — Vratite nam Istok
Samo jedna kratka usporedba iz kuta obicnog dinamovog navijača :
- Sezona 2019/20 zapad dolje godisnja Gold (sve utakmice) 107€
- Sezona 2022/23 zapad dolje godišnja 186€
- Sezona 2025/25 zapad dolje godišnja 360€
2022 smo krenuli u prodaju sa : Livakovićem, J.Šutalom, Ivanušecom, Oršićem, Ljubičićem , a bojim se i Petkovićem , tj. ova cetiri reprezentativca vise nisu na Maksimiru.
Klub okrenut navijačima je parola ? ali iz ovih brojki rekao bih , okrenuo leđa običnim navijačima. — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.