• San Lorenzo
    20k

Netko, nedavno, negdje je spomenuo oko 700k.
  • Chempers
    726

Dakle apsolutno ništa se očito neće promijeniti u odnosu na ljetni prijelazni rok prošle godine. Uh kakvo iznenađenje.

To što se još ništa ne zna o financijama i dubinska analiza još nije napravljena nije i ne može biti izlika da se ponašaš kao debil na tržištu. Ljudi koji nešto znaju o nogometu bi trebali toga biti svjesni
  • Sajla
    11k

https://infobiz.fina.hr/tvrtka/bosko-sutalo-bosko-sutalo-samostalna-sportska-djelatnost/MBO-80613683

Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 701.968, što je povećanje od 76,83% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 512.647, što je povećanje od 52,67% u odnosu na prethodnu godinu.
  • scooniepenn
    5.1k

Iskreno ne vidim kako mi to trazimo 10 milja, a Bulat odlazi za 0 Eura uz opciju otkupa za 3 milje. I
    onda se jos takav besmisleni transfer dogovara kao da je zadnji, a ne prvi dan prijelaznog roka.
  • emilperska
    11.1k
    EDIT: Sajlin post nisam vidio..
  • Olmic
    5.1k
    Jedno pitanje kaj ce nam i Peric i Raul jer je to copy paste. Jel to znaci da odlazi Peric?

Ktc Max Perkovic Zivkovic Raul Peric Rile

Opet ce nam najbolji bit stoper od 34,35 godina
  • Zagi
    10.8k
    Imamo Dinu kaj , 5 utakmica po sezoni?
  • Crni86
    12.8k
    ne znate niti sta se dogovorilo niti koji iznos. Za to treba pricekat da se posao uopce realizira. Trazite bar 5 milijuna eura za bulata, a cerin koji je na euru i jedan od najboljih pojedinaca svoje repke na trzistu vrijedi 4. Gdje je tu logika? Mi mjenjamo bulata cerinom i jos bi zaradili? Ko je tu lud? Pa onda bi svatko sacuvao milju eura i otiso po cerina.

Ocito nema nesto previse ponuda za Bulata, plus treba napomenut da je svako malo ozljeden. Normalno je da se i druga strana zeli osigurat na neki nacin. Bolje ne pristat pa da ostane do zime da grije klupu i prima pare?
  • Ivanmtk
    1.6k
    Nitko suzu za Bulatom pustit neće. Realno. Igrač koji ima prekid i ništa više na razini igrača Dinama.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ne treba paničariti, za 3 tjedna ćemo znat na čemu smo. Realno, ako ti s direktnim plasmanom u play off LP kao kapitalca uspiješ dofurat jedino Marka Pjacu (s kojim ne znaš na čemu si), a ostatak bude ovo kaj se spominje (Šotiček, Milanović, Torrente) onda će te ljudi s razlogom popljuvat.
  • scooniepenn
    5.1k
    Gdje je panika da mora otici 26.6. odnosno vise od 2 mjeseca prije kraja prijelaznog roka. Ovakav aranzman gdje Dinamo ne dobiva nikakvu odstetu ne mislim da je iznimno umijece dogovoriti i 1.8. ako se u medjuvremenu ne dobije lukrativnija ponuda.
  • rioda
    9.3k
    ako ti s direktnim plasmanom u play off LP kao kapitalca uspiješ dofurat jedino Marka Pjacu (s kojim ne znaš na čemu si), a ostatak bude ovo kaj se spominje (Šotiček, Milanović, Torrente) onda će te ljudi s razlogom popljuvat.Keyser Soze

S tim da svi očekuju najavljenih 5-6 igrača, a zasad se "u eteru" već dvojica-trojica spominju kao kupovine koje ćemo posuditi (Čavlina, Milanović, možda i Šotiček). Nadam se da se u tišini radi na nekim jačim imenima
  • Orc123
    12.7k
    frende, ako je istina jos sto sam sve nacuo i koja imena onda ce ti cak i ovi spominjani zvucat ko premija....molim se dragom Isusu Bogu da sam cuo gluposti i naklapanja.
  • Crni86
    12.8k
    tko ti garantira da ce neko doc 1.8. s nekom ponudom? Lako je pricat sa strane i rec pa doc ce neko sa visom ponudom boze moj. A onda da ne dode bi bilo Maricu jazavcu imali smo ponudu standarda na stolu u lipnju. Onda bi se javio standardu 1.8. i oni bi rekli moze duplo manja cijena hvala i denja. Nije ovo manager.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.