• Jaro
    10.5k
    i tako - znaci fali samo Sammir - jedva cekam i to - jer ova ekipa ce to kad tad napravit i ovi grobari i slicni ce i dalje tvrditi da se to "nekako Dinamu isplati..."

Najgore za HR nogomet je osvajanje 2og mjesta na svjetskom, najgore za Dinamo je prezimljavanje i solidna sezona u LP...

BLJUV!
  • immerwieder
    1.5k
    sigurno ne ide lova direktno iz blagajne u ruke kao kak su radili dejo i lukica, ali neki troškovi, tipa čišćenje tribine poslije utakmice, su ziher plaćeni s nulom viška ili je plaćeno relativno standardno, a nije obavljeno
  • xavier
    12.1k
    znaci fali samo SammirJaro

Samo čekam trenutak kad će Bjelica dobiti nogu zbog ""nepremostivih razlika", Zoki se spustiti na klupu, Majer i Ivanušec biti vraćeni Lokomotivi za smiješnje iznose, a Sammir kupljen kao spasitelj za 6-7 milja eura :cool:
  • The Undertaker
    8.5k
    Ma ima toga ali , u kontekstu iznosa koji su se ''prali'' direktno iz Dinama, to je kamilica i kokošarenje.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ta opcija sigurno postoji samo kakav bi bio interes bilo koga da to napravi?
  • Dudu
    2.6k
    Kad god pomislim da ne mogu past nize, oni daju gas i razuvjere me.

Prije 20 godina vraceno je ime Dinamo, ali otad ne prestaje da se baca ljaga na to ime. Degutantni transferi, ljudi koji ga vode bez ikakvog obraza, stvarno nemam rijeci kojom opisati ovu bahatost i bezobrazluk.
  • Kwedi
    3.9k
    Luka Radić i Luka Jelenić na posudbi u Krškom
  • NB86
    16.9k
    Kako mislis nema divljih izdataka vec ti se objasnilo da je taj klub tu da se nebuloznim ciframa dovode vec vlastiti igraci
  • The Undertaker
    8.5k
    Nino, poanta je koja je svrha tih nebuloznih cifri. Da li izvlačenje love u privatne džepove preko Lokomotive ili financiranje samog kluba Lokomotive kako bi radio to što radi, tj. da priprema igrače za Dinamo.
  • NB86
    16.9k
    Mislim znamo s kim imamo posla mislit da tu nema vađenja para je teska deluzija, a lokomotiva bi funkcionirala kao prvoligas i bez takvih manevara iako naravno svejedno bi to bio incestuozan klub koji ne bi trebao igrat prvu ligu
  • nkdz
    1k
    "Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da se to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da je svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru, kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag, a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu", rekao je Godoy nakon potpisa ugovora za prvaka Hrvatske.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2156086
  • BlauDivision
    464
    Da li nam sjeda šta od potencijalnog Brozovićevog transfera ?
  • deda
    38.8k
    1,25% od fonda solidarnosti. Ne znam da li postoji neka klauzula u govoru o sljedećem transferu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.