• Peškaman
    7.1k
    Očito neka trampa, negdje je izašlo da Bara ima jedino pravo ns prodaju Pukštasa.
  • Laugreano
    4.1k
    Do 1.9. nakon toga vise nema.
  • Peškaman
    7.1k

To je ekvivalent tome da ja u 5 ujutro poslije izlaska smijem pojesti masan burek do 8 sati ujutro,pa normalno da ću ga pojesti u roku 10 minuta kao što će ga Bara prodati do roka. :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Čekamo sad koji će novinar prvi pustiti da je Dinamo zainteresiran za Brekala :lol: I luđe stvari su pisali...
  • Nogo
    6.7k
    Koliko vidim i mlađi Brekalo je promjenio agenciju i nije pod Barom više. Vraća nam se i on s posudbe iz Zrinjskog uskoro.
  • Laugreano
    4.1k
    Da odjebe Baru mu je bio uvijet da dođe haha
  • veselko tenžera
    4.3k
    Ha kak zgleda je Joza skuzil da je on bil dio igre da Bara dobi prava na transfer Pukstasa. Igral se Bara s nami , igral se s Brekalem same da dojde do cilja.Facke

Iz ove perspektive ovo mi se čini kao rasplet cijele situacije. Bara uvjerio Brekala da je to ta sezona i da ostavi Dinamo iza sebe jer je to za njega najbolje. Iskoristio ga kao žetončić da dođe do Pukštasa.

Moj Josipe, bar si ti trebao znati koliko je Dinamo velik i moćan. Naučio si, ali na ovaj način, na svojoj koži :monkey:
  • mniokl
    287
    Judo malena,prisjest ce ti izdaja!
  • dumitrumitu
    1.4k
    Već sam mislio da će Brekalo u Kustošiju. Znači ništa od toga.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Otkantao ga je Rukavina, sad i Breksi :lol:Captain America

Možda je Brekalu konačno došlo iz guzice u glavu kaj je napravio i u što ga je Andy uvaljao. Jebi ga, poslije jebanja nema kajanja. Znam Andya otkad je klinac bio, samo para ga zanima. Razgovarali smo ispred kluba s njim o nekim poslovima zadnjih godina i kad skužiš da samo gleda kako da nas zajebe iako nas sve zna već dugo, jasno je koliko je sati.
  • Dzgšb
    1.6k
    tipični šiptar
  • Nogo
    6.7k
    Moguće da su njegovi roditelji ili žena presjekli i da se urazumio i maknuo od Bare. Mislim da on sam nije taj kapacitet i da mu fali koja da to sam napravi.
    Kako je i mlađi brat maknut sigurno roditelji imaju prsta u tome.
    Koliko ih je ponizio odlaskom dole, to samo on zna.
  • hardek
    4.6k
    Žrtvovati svog klijenta radi osobnog interesa je valjda najgore što možeš napraviti kao nogometni agent. Ima sreće što je već dovoljno jak pa će i dalje imat posla ali veće ribe bi ga mogle počet izbjegavat.
  • striko
    2.2k
    Iz Brekala je izvukao maksimum. Nikad više neće vidjeti lige petice. A i Bara se propisno osramotio objavivši službene mailove Fiorentine.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Josipe, sve ti je oprošteno, vrati se doma. :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.