• scooniepenn
    3.5k

Upravo tako. Nakon što sam to pročitao krenuo sam se malo raspitivati o pozadini da bih na kraju došao do upravo ovih informacija.
  • NORTE
    12.2k
    Vidim da se opet vraćamo ukrug na iste premise i ponavljanje kako se Kranjča neće nikad izgraditiscooniepenn
    Tetejcu je to jedan od važnijih projekata i obećanja, a izbori su za 11 mjeseci.
    I sad imaš puno navijača dinama koji misle i tvrde da će nova Kranjča bit "naša stalna Rujevica". I tako će tvrdit sve dok se tribine novog modernog Maksimira ne natkriju, onda možda promjene mišljenje.
  • scooniepenn
    3.5k

Apsolutno, Kranjčevićeva mu je jedan od opipljivijih projekata, uz Paromlin u kontekstu lokalnih izbora. Mogu razumjeti skeptičnost, ali drviti po jednim te istim maksimama te se ponavljati kao papagaji stvarno nema previše smisla.
  • criticus
    2.6k
    Istina, zato je Mladost i vratila praktički 10 reprezentativaca:Twisted1

Jako pametno. Za tri godine će vapit preko novina za pomoći i kako država ne pomaže sportu. Majko mila koji redikuli vode sportske klubove to nema nigdi.
  • rioda
    5.3k
    Dobili su sredstva koja moraju i potrošiti u istoj godini, ako ne, vraćaju ih gradu. Ne mogu ostaviti lovu u kasi za iduće godine...
  • criticus
    2.6k
    Dobili su sredstva koja moraju i potrošiti u istoj godini, ako ne, vraćaju ih gradu. Ne mogu ostaviti lovu u kasi za iduće godine...rioda

I zaključili da je najbolje dovest 10 igrača, a treneri, klupska organizacija, omladinski pogon, ništa. Ako nemaju u ništa drugo uložit novce nego u igrače prve ekipe onda ne tribaju dobit gradske novce.
  • scooniepenn
    3.5k
    Neće trebati vapiti jer racionalizacijom troškova u gradu, gdje je curilo na sve strane u kombinaciji s makinacijama degutantne razine, i vraćanjem dugova Zagreb bez problema može pomagati vrhunskom, ali i sportu općenito u gradu. Zbog rabota Banderasa trubilo se neprestano kako novaca nema, a u stvarnosti s obzirom na izdvajanja građana Zagreb je prilično bogat grad.
  • rioda
    5.3k
    A kako ti znaš na što su sve uložili? Medijski je najzanimljivija prva ekipa i transferi, a te informacije su i najdostupnije. To da je neki trener dobio povišicu (ako je), nećeš nigdje moći pročitati
  • criticus
    2.6k
    A kako ti znaš na što su sve uložili? Medijski je najzanimljivija prva ekipa i transferi, a te informacije su i najdostupnije. To da je neki trener dobio povišicu (ako je), nećeš nigdje moći pročitatirioda

Koliko košta 10 hrvatskih reprezentativaca? Meni je nejasno kako misliš da je davanja gradskog novca profesionalnom sportu u svrhu pojačanja ekipe dobra ideja? Ako netko ima jednog ili nijednog hrvatskog reprezentativca, a dovede ih za jednu sezonu 10 na račun dobivenog gradskog novca tebi je to dobra ideja? Zašto ja kao platiša prireza plaćam igrače profesionalnoj momčadi? Ako plaćam omladinski pogon, super potpisujem, ali 750k eura? jedan zg klub? za jednu sezonu? Ja sam mislio da smo ovo riješili odlaskom Bandića.

I da, ja kao građanin Zagreba bi morao moći znati na što je potrošen gradski novac.
  • mali M
    5.7k
    :roll: sveti Tomica Možemovski... uvijek isto, da se slučajno nebi rekla sumnja u nešto što još ništa nije napravljeno...
  • Geonosis3
    42
    Konačno je netko od novinara postavio pitanje Kranjče na redovnoj tjednoj presici gradonačelnika. Evo link. Premotajte na zadnje pitanje novinara. Zvuči optimistično.

https://www.facebook.com/share/r/hDy6BXMnR3v3HtPL/
  • scooniepenn
    3.5k

Neki će se razočarati, no svejedno imaju još 6 mjeseci za nove udare skepticizma. :grin:
  • Bosskovitz
    12.7k

Još godinu i šest mjeseci, a možda i još malo dulje - neki neće vjerovati dok ne budu na stadionu. Onda će prigovarati kako nešto nije dobro napravljeno :D
  • scooniepenn
    3.5k
    Baš sam naivan, uvijek radovi mogu stati. Osim toga, stolice u duginim bojama s dildačima će biti aktualne i nakon što se vide fotografije sa samog stadiona. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.