• Jurki
    18.5k
    Ima i Mišić udarac, samo neprecizanJos-Optimus

Mislim da se s ovom konstatacijom definitivno nebi slozil staklar koji je mijenjal staklo na Ciboninom tornju..nakon kaj ga je Misic potrl kod rezultata 2:2 protiv Lokse.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    pa u tom smjeru je i isao moj komentar? :)
  • Droljo
    18.7k
    Rog da se vrati bar na 80% i gnezda bi pojeli svaki vezni red. Takva dva box to box luđaka...mokri snovi. Mišić, sušić rotacija strašno. Igramo sa jakima i slabima te sličnima i bezbroj je kombinacija u vezi. Ozljede kartoni itd.. mišić iza pa ova dva ispred kad nema batija, ova dva iza bati ispred kad nema mišića... Do + beskonačno
  • Paggini
    59.6k
    Stari moj, standarni prvotimac bratskog Panathinaikosa, terijer u veznom redu koji igra u jako zahtjevnoj ligi, reprezentativac Slovenije, 24 godine i ekipa još uvijek nije sretna hahah.

Da dovedemo Mbappea, ekipa bi se žalila da koči razvoj Stojkovića...
  • Zagi
    10.7k
    Ako se dobro sjećam, Riječani su bili jako sretni s njim ali ga nisu mogli zadržati.
    Rog je upitan, Sučić još nije LP/EL razina, Ademi tko zna, Bulat najvjerojatnije prodaja.
    Ako dolje bio u prvoj, a Cokaj ni blizu, dobra je to razina. Trebao bi biti solidno pojačanje.
  • Orc123
    12.6k
    istina, a sad je jos 2 godine puno napredovao....treba ga dovesti prije pocetka eura da ne bi tamo si jos nabio cijenu ..
  • Izet Hajrović
    5.8k
    U slučaju dolaska Gnezde Čerina za neku normalnu odštetu, taj transfer bi neodoljivo podsjećao na transfer Mišića, a sličan su tip igrača i u Gnezdi Čerinu bismo dobili nositelja vezne linije za minimalno sljedeće 4 godine kao što je to Mišić bio do sad i dlaje će biti vjerojatno. Doduše, Mišić je onomad bio proglašen najboljim igračem PAOK-a, možda i cijele lige ako se ne varam i došao je kod nas bez neke prevelike pompe (P.S. ne znam na koju foru je tamo u jednoj sezoni zabio 5 golova). Tako bi došao i Gnezda Čerin, relativno u tišini, kao jedan od najboljih veznjaka grčke lige, nije to neki bombastičan transfer, a u njemu bismo mogli dobiti nositelja vezne linije za idući period i rasterećenje Mišića što je izuzetno važno.
  • cibona
    5.8k
    Čerin je bolji od Mišića, ako ga možemo dovesti za 3 mil. eura ne trebamo ni sekunde razmišljati. On će nam biti automatsko pojačanje i igrač za prvih 11, uvjeren sam.
  • blue heart 72
    2.4k
    Ovdje se mijenjaju teze. Ja mislim da nitko ne smatra da nam Čerin ne bi dobro došao, nego smo mišljenja da imamo mjesta u momčadi koja su nam lošije pokrivena od veznog reda i da bi tamo trebalo prije gasiti vatru nego u sredini. Ali ajmo biti (ako je ikako moguće) malo strpljiviji (uključujući i mene) i dati ljudima u koje imamo povjerenje malo vremena da tu križaljku poslože kako treba.
  • Zagi
    10.7k
    Nekak mi iz opisa na ovoj temi ne zvuci bas kao direkt zamjena za Miska vec nešto ofenzivniji ali ne sjećam ga se uopce.

Ako zbilja može puno giljat, dobro je to.
    Toga nam uvijek fali.
  • eol12
    726

Al gle možda ti je to ime izletilo van radi Slovenaca koji su bubnuli info, a u isto vrijeme se zapravo radi i na tim drugim pozicijama, samo imena nisu vani.
  • scooniepenn
    5.1k

Krajnje pojednostavljeno, Cerin je trkacki i defanzivno Selahi, s boljom tehnikom, kombinatorikom, opasniji po gol, polivalentniji, s iskustvom 2 sezone jace lige od nase i standardni clan prvih 11 reprezentacije Slovenije. Mislim da sam time sve rekao. To je razina pojacanja kakve ocekujem u Dinamu.
  • Captain America
    20.4k
    Ako dolazi AGČ, priče o štedljivosti ovaj prijelazni rok padaju u vodu. Gore nam pozicije stopera i desnog krila, a trebalo bi gledati i prema zamjeni za Petka i još jednom lijevom beku. Za njegovu poziciju se prije par tjedana spominjao besplatni Šunjić, a sportski sektor se odlučio uzeti pojačanje u veznom redu za nemale novce i jednu od najvećih plaća u svlačionici.

Zbog odluke da su odlučili riskirati imaju prst gore od mene, a na AGČ je da pokaže da je pojačanje za Dinamo.
  • Zagi
    10.7k
    Svi znamo da nam treba prvo stoper, a onda i neke druge pozicije.
    Kada god kojeg potpisali, najranije mogu doci na prvi dan priprema.
    Sigurno se radi na nekoliko imena istodobno.
    Samo strpljenja.
  • sanjinlego
    4k
    Iskreno, skeptik sam malo u vezi transfera Cerina. Najvise zbog novca, drugo jer ne pratim Grčku toliko.

Ipak, ono što je dostupno jesu pozicije na kojima je igrao tijekom sezone. Od zadnjeg veznog preko prednjeg do desnog krila. I to je stvarno pohvalno, plus reprezenativac.

E sada, da je zamjena za Misica i nije, ali da može pomoći mislim da može. Vrijeme je da se dovedu pravi stoperi!

Ako netko ima video ili nesto od Cerina, za sezonu 23/24 nek' ostavi, da pogledamo malo što i kako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.