• Mali Zeus
    14.1k
    Mislim da su Šikića spomenuli više u kontekstu one sistematizacije po kojoj treba 20 godina iskustvarioda

To i jest tako bilo, ali oni to tak napišu da ekipa zabrije da je Šikić u kombinacijama.
  • Bosskovitz
    12.4k
    ja se nadam da u niti jednoj kombinaciji ne ulazi Šikićmali M

Ne znam što je više pogrešno u tom članku, iskreno.
  • mali M
    5.6k
    ma shvatio sam to već od Jurkija.. velim, ne čitam portale pa ovisim o vašim prenešenim čancima i interpretacijama. U svakom slučaju hvala Bogu da je tako da novinari lupaju u prazno i hvala tebi na odgovoru.
  • Zagreb1992
    1.8k

KK Zadar je preoblikovanje završio bez plaćanja predstečajne nagodbe ..Kad su dignuli kredit zadnji obećali su bili zatvoriti predstečajnu i sanirati ostatk duga koji su imali..Nakon toga platili zaostatke igračima i uz sve to igračima koje imaju sada na rosteru su povećali plaće ...Budžet novi je probijen i dug im je skočio za 250 k eura

A što se tiče Tvrtka Puljića ..Čovjek je gnjida od novinara ..Nakon što je Zadar uzeo kup on ide pitati Božića oko repke ..A tek koliko plaćenih članaka ima sve u korist Sesara ..Pljuvanje po Jovanoviću dok je bio u Ciboni , a čovjek i dan danas govori o tom klubu u speraltivima
  • Jurki
    12.3k
    Decki imate temu "ostali sportovi" pa mozete tam o kosarci.
  • Jurki
    12.3k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/priopcenje-gnk-dinamo58

Na redovnoj 8. sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo Zvonimir Manenica imenovan je predsjednikom Uprave Dinama, a Hrvoje Puhalo novim članom Uprave Dinama za prodaju i marketing.

Sretno novom PU i novom clanu Uprave.

Bravo i za piskarala na jucerasnjem clanku.. jer su fulali sve.

Edit: Milicevic dobil pedalu.. konacno.
  • Sajla
    5.4k
    I Milićević je out :up:
  • CUCAK
    194
    izgleda da puno manje curi iz kluba :up: culi su da je neki Hrvoje, al ocito nisu imali pojma koje prezime :rofl:
  • Zagreb1992
    1.8k
    Odlična vijest ..jedna po jedna mamićeva spodoba lagano odlazi iz kluba :)
  • Orc123
    8.5k
    Jako lijepe vijesti!
  • rioda
    5.1k
    Klub nam je iz mjeseca u mjesec sve bolje posložen. Svakom sjednicom IO sam sve zadovoljniji. Životopis novog člana uprave zvuči odlično, a čovjek ima brutalno iskustvo na području gdje sam dosad bili relativno slabi (možda ne slabi, ali ima puno prostora za napredak). Bravo za ljude u klubu :clap:
  • NitkoBitan
    18.6k
    "Izvršni odbor je dao nalog Upravi da otvori razgovore s klubovima Futsal Dinamo, KK Dinamo, OK Dinamo i ŽNK Dinamo i eventualno drugim klubovima istog imena o postizanju dogovora o suradnji na bazi marketinške, edukativne suradnje..."

Znaci ide sa u suradnju sa KK Dinamom.
  • Droljo
    8.6k
    Dražen Milićević, jel to onaj mamićev govnar prek koga su sjedalice rešavali?
    Kak mi je drago da je dobio pedalu :cheer:
  • gledatelj
    621
    Uffff kakve vijesti. Svakim danom se sve više i više raste. E sad kad je sve na svom mjestu i imaju dosta vremena do početka priprema neka mirno riješe igračku križaljku da se sve ovo prelije i na ono najbitnije, teren. Mogla bi stvarno gorit nova sezona.
  • Sajla
    5.4k
    to je taj. index piše da nije skroz pedaliran nego spušten na neku nižu poziciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.