• Paggini
    24.1k
    povezanosti s glavatom spodobomJurki

Ne samo glavatom spodobom koja nije u Hrvatskoj, nego i nekim drugim glavatim spodobama koje jesu u Hrvatskoj. :)
  • rioda
    5.1k
    Ne vidim ništa spektakularno kod Šikića. Ne nalazi nekakve posebne talente kakve mi nemamo, nego je razlika u tome što u Lokomotivi dobiju priliku bez pritiska u seniorskom nogometu pa se brže razviju. Da mi imamo "luksuz" u kojem tokom cijele sezone možemo forsirati npr. Vrbančića, Koščevića i Majića, na kraju sezone imali bi mlade igrače o kojima se priča.

A o ovom drugom dijelu povezanosti s raznim osobama ni neću...
  • Orc123
    8.5k
    frende, vecinom se slazemo o svemu ali s ovim se uopce ne slazem....taj covjek je Mamic za siromasne ili barem mu zeli biti neka kopija....nedaj Boze da uđe u Dinamo. Ima toliko sposobnih ljudi i ne treba nam covjek koji je dobar s nama samo kad mu zamirisu pare Dinama a kad smo u skripcu nas ucjenjuje....hvala ali ne hvala ...
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ovdje svi naklapamo koliko i Dali treba slati lovu u futsal ,kosarku,Ali ljudi prtnerstvo svima koristi. Volim i ja cibonu
    Ali i meni je dopizdila jer je pitanje vremena kad ce se ugasiti. Vec godinama se samo odugovlaci. Da postoji neko sa parama koji je toliko voli ili vidi interes davno bi usao u klub. Sve neki spletkavci i mlatimudi. Nego zna li se tko je kandidat za novog clana ? Valjda postojw kandidati za koje ce se glasati ili sam ja bas duduk
  • emilperska
    6.5k

KK Cedevita Junior je imala 1,553 mil EUR rashoda u 2023. godini, KK Dinamo 366k EUR. Ostvarili su isti ili lošiji rezultat u ovoj sezoni. Ja stvarno ne znam šta oni rade, ali iz tog razloga me ne čudi da njima ni 5mil EUR nije dovoljno da budu konkurentni u Eurocupu jer s 1,5 mil EUR nisu među 4 ni u PH. KK Zadar je potrošio 1,87 mil EUR (zaradili 900k, gubitak 900k).
    Uglavnom poanta ovog upisa je to šta Cedevitu ste gore naveli kao primjer da troši 5 mil EUR za Eurocup i da KK Dinamo nikad neće bit ni blizu tog budžeta. Moguće je da nećemo bit blizu tog budžeta, ali šta oni rade s tim novcima za te rezultate ja fkt ne znam..
  • Jurki
    12.3k
    jucer je germanijak spomenul Hrvoja Balena (PU Algebre), Manenicu ko novog PU Dinama i Šikica ko clana.
    Definitivno nam treba osoba koja bu odgovorna za sportski sektor, a ne jos jednog poslovnjaka (svaka cast njima) ali nam treba osoba koja bu poveznica Uprave i sportskog direktora.
    Danas bumo pametniji svi skupa i konacno se bu Uprava kompletirala.
  • mali M
    5.6k
    jucer je germanijak spomenul Hrvoja Balena (PU Algebre), Manenicu ko novog PU Dinama i Šikica ko clana.Jurki

ja se nadam da u niti jednoj kombinaciji ne ulazi Šikić. Šta ovo znači kao član? Kao član uprave ili član neznam, skupštine?
  • Jurki
    12.3k
    rijec je o upravi.. znaci kao clan uprave po napisanom u clanku.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    hvala brate,cekam ko zapeta puska. Da budem iskren ,nije Tajna da nisam u hr pa me niti politika niti biznis ne zanimaju vec samo sport. Tako da nemam pojma tko su navedeni ,osim sto sam cuo sve najbolje ovdje o gospodinu Manenici. Ali kako i sam kazes treba nam neko koji ima i veze a i da je u sportu ,nemoras biti dinamovac ,Ali profesionalac. Zasto ne i stranac akonispunjava uvjete kakvi su postavljeni
  • mali M
    5.6k
    okej, ma ne otvaram nikakve portale osim Zone pa mi je falio kontekst.. Znam da se priča o Upravi, ali nisam skužio po načinu nabrajanja za šta je spomenut Balen, Manenica i onda razdvojeno a za člana Šikić.. tak da i dalje ne kužim zašto je kod Balen i Manenica zarez jer i dalje ne razumijem tko je od njih kandidat za PU
  • Jurki
    12.3k
    kandidat za PU je Manenica.
    Balen i Šikic ko novi clanovi Uprave.
    Po clanku da Manenica postane PU treba napraviti novu sistematizaciju koja je samo formalnost.
    Nadrobljen je clanak dosta napreskokce pa treba par puta procitati da se skuzi kaj je autor htel reci.
    Edit: trebal sam redosljed promijeniti pa bi bilo jasnije.
  • Papastrumf
    12.8k
    Definitivno nam treba osoba koja bu odgovorna za sportski sektor, a ne jos jednog poslovnjaka (svaka cast njima) ali nam treba osoba koja bu poveznica Uprave i sportskog direktora.Jurki

Što bi radila ta osoba poveznica između uprave i sportskog direktora?
    Imamo sportskog direktora i Zeku, koji je itekako involviran u sportski dio tako da nema nikakve potrebe za članom uprave zaduženim za sportska pitanja.
    Što se tiče Germanijaka, pišu gluposti jer nemaju nikakve informacije iz kluba i tako to mora i biti.
  • rioda
    5.1k
    Mislim da su Šikića spomenuli više u kontekstu one sistematizacije po kojoj treba 20 godina iskustva
  • Jurki
    12.3k
    znam da je tu i Zeko uz Marica.
    Logicno mi je da se predsjednik kluba ne bavi sportskim pitanjima u punom obimu kak bi to npr delal clan uprave za sportski sektor.
  • Papastrumf
    12.8k
    Sportskim pitanjima se bavi prvenstveno sportski direktor. Ja ne vidim nikakvog razloga imati još i člana uprave za taj dio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.