meni je nekako uvjek bilo smješno i fejk kod istočnih susjeda što im se klubovi u svim sportovima zovu isto. — dumitrumitu
Meni je Cibona pojam, Mladost mi je pojam, RK Zagreb (ali i Medvedi), KHL Medvešćak, to su sve moji klubovi. Ne želim OK Dinamo, RK Dinamo i slilčne stvari. — miro
Nisam navijač ni Cibone ni Zagreba ni Mladosti već, u najboljem slučaju, simpatizer a i to je pretjerana izjava
Kao prvo, svi imamo jedan život i dan ima 24 sata i apsolutno je nemoguće pratiti sve te sportove aktivno i imati djecu i obiteljski život sa normalnim obvezama. — Mali dioničar
znači li ovo da bi buduće generacije Dinamovaca trebale navijat za KK Dinamo umjesto Cibone? — miro
zakaj se mali Pero iz RK Zagreb ne bi smatrao Dinamovcem ili mala Josipa iz HAOK Mladost? — miro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.