• marcio amoroso
    54.2k

Jučer sam ti izbrisao post na nekoj temi o njima.
    Zadatak admina je brisati komentar ako nema ništa sa temom.
    Ja nisam jedini admin zone, a da jesam jedini nikada ne bi spomenuo tovare ni u jednoj objavi na mrežama.

A ovo da mogu šta hoću jer sam osnivač i moderator je jako nisko i uopće se tako ne ponašam.

Ajmo sad dalje na temu i molim bez odgovaranja na ovaj post.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Galešić statistički nije bolji od Bernauera i KTC-a. Ima 23 godine, koštao bi nas više od 2 mil., a pitanje je kome ga možemo kasnije prodati za ozbiljnu cifru s 25 godina, a ne vjerujem da će postati naš standardni stoper i nositelj obrane. Nadam se da su to špekulacije jer ima daleko boljih rješenja na tržištu.

Edit: kolega je jučer spomenuo da bi Špikić mogao u Rijeku pa mi trampa Galešić-Špikić ima smisla, ali ne bih da dođe do toga, trebamo pucati na jača imena.
  • Efes Pilsen
    17k
    Galesic je produkt hypea, dovest Galesica, a prodat Perkana mi nema smisla.
  • Jurki
    27.9k
    nazalost u hnlu za Ligu prvaka nema pojacanja za Dinamo.
    Osim zdravog Perisica i mozda ali samo mozda Miereza.
    Ovo sve ostalo su prinove koje bi morali masno platiti i kojima bi trebalo vremena da dojdu na nasu razinu koja nam je potrebna.
    Vjerujem da bumo ubuduce drukcije planirali prijelazne rokove.. pa za Europu dogovarali pojacanja u zimi.
    Tesko je u jednom prijelaznom roku popraviti sve kaj smo zajebali u proteklih 10 prijelaznih rokova.
    Iskreno nebi htel biti Maricu u kozi jer ga ceka jeben posao ovo ljeto.
  • The Undertaker
    10.3k
    Selahi, Uremović, Mierez, Brekalo bi bili instant pojačanja. Pjaca, Fruk, Nejašmić, Pašalić, Matković, Melnjak, Šarlija možda.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Čemu dovođenje Erlića koji je navijač najvećeg rivala? Ne želim to ni nama ni njemu. Imamo Perkovića i Maxa, kakav Erlić. — GaijiZG

Erlić je dokazani stoper top5 lige, ulazi u najbolje godine, a na svoju visinu od 1,93 i robusnu konstituciju sprinta 34,6 km/h.

Navijač je Hajduka, ali poštuje Dinamo i već je prošao kroz naš klub, definitivno napušta klub ovo ljeto i ako bi se taj posao mogao dogovoriti naša bi obrana sljedeće sezone bila beton. Igrao je tamo za malu plaću i ako imamo prostora ponuditi mu ugovor dostojan reprezentativca, možemo imati odličnog stopera, novog KTC-a, na narednih 5 godina.

Profilno je pasivniji stoper, netko tko ne traži silom prilika duel nego igra rezervirano i oslanja se na svoju fiziku da natjera vodu na svoj mlin. Zato se u Ligi Nacija toliko dobro nadopunjavao sa Šutalom koji je puno proaktivniji.

Erlić bi bio savršen kako sa Maxom, tako i sa potencijalno nekim drugim pojačanjima ako i dalje gledamo prema Ratniku.

Erlić je najbolji stoper koji je nama u teoriji dostupan ovo ljeto. Uvijek sam mislio da će završiti u nekom boljem klubu Serie A ili eventualno Bundesa, ne sami vrh, ali iznad razine Sassuoloa. Moramo to probati realizirati sada kada su ispali.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Meni je žalosno da opet cure transferi van ..Nadam se da klub i ljudi unutra rade da se to ne događa..pogotovo kad znamo da se čita ovaj forum . — Zagreb1992

Ma normalno da cure. Jedno je naša strana, ali uvijek će sa druge strane puštati u javnost da potencijalno namame još kojeg interesenta i napumpaju cijenu. Dogodilo se sada sa Šotičekom i Dahlom, ali i mi plasiramo svoje spinove tako da Marić odlazi gledati onog juniora Rome i pokažemo da kao imamo jeftiniju alternativu ako Šveđani pretjeraju.
  • Ludovic IX
    12.8k
    erlic je bio kod nas u mlađim kategorijama..kako je onda ljubav bila manje vrijedna od šanse u dinamu, tako bi mogla biti i danas. A erlic je ipak bolji od maxa i perkovica. I to dosta bolji.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Erlic je imati 10 ponuda od kojih ce 9 biti jace financijski od nase. On je definicija nedostupnog.

Toliko je nedostupan da cak nece biti niti jedan clanak na portalima o tome.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Erlic je imati 10 ponuda od kojih ce 9 biti jace financijski od nase. On je definicija nedostupnog. — Dinaminjo

Radije bi da ne dovedemo nikog nego da 2 milijuna spiskamo na Radeljića ili Galešića. Erlić i Dahl su pojačanja na koja Dinamo treba ciljati.
  • Kujtim Shalla
    12k
    @Fackemudri zbori za Pjacu,kod nas na ljecnickom i zdrava koljena koljena su znala klecat:lol: sjetimo se titrauia ,momak se izoblicio u bolnici . Srecom vremena su se promijenila i sad Kao i sto treba da bude ljecnik daje konacno odgovore a ne vlatla i mumija unaprijed ko prolazi a ko ne
    Pjaca je zvijer
  • IvanS
    588
    kakvi Šarlije, Uremovići, Melnjaci?? Brekalo? Samo nek oni i dalje igraju doli.
    Ramon i Selahi welcome.
    Krilo izvana, jedan stoper (ne Erlić koji u svakoj izjavi slini na Hajduka pa taman da je novi Sergio Ramos. A nije!).
    Uz trenutno naše igrače i mladost, to je dovoljno.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ja pričam o igračima koji su bolji od onih koje trenutno imamo, kad su zdravi i u formi. To ne znači da ih trebamo dovesti. Postoji još dosta drugih faktora osim same kvalitete.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Ja bi Erlića odmah potpisao, on bi bio stvarno pojačanje o kojem maštamo, na stranu priče o tome da je navijač Hajduka. Pa imamo i imali smo igrače koji su došli iz njihovog bazena - bitno je samo da ostave srce na terenu i poštuju Dinamo, a on je dečko koji je u toj kategoriji. Mislim da nam je i dostupan, jedino je pitanje koje će financijski jače ponude dobiti, ali tu je zov reflektora LP, tak da...
  • E46
    2.1k
    Svatko ima svoje misljenje pa tako i oni koji govore da ga ne bi uzeli da je Maldini ako je tovar. Meni to osobno nije okej zato sto treba gledat svoje interese a mi zivimo od rezultata, htjeli smo svog trenera Biscana pa znamo kako je to bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.