Papastrumf         
         definirati novi Statut — The Undertaker
početi pripremati nove izbore u 2025. (nije prioritet) — The Undertaker
Papastrumf         

The Undertaker         

The Undertaker         

Papastrumf         

The Undertaker         

Meritokrat         

Jaro         
         Koliko sam ja shvatio, čovjek je pokušao ispasti faca, ispao je smiješan.
Daj mi molim te objasni kakve veze imaju nogometno treneri i odnosi s ženama?
Jako frajera, sve se okreću.
Definitivno nepotrebna izjava, mogao je i bez toga. — Meritokrat
Imamo Dinamo         
         Koliko sam ja shvatio, čovjek je pokušao ispasti faca, ispao je smiješan. — Meritokrat
Bosskovitz         
         ↪Bosskovitz Greška je da se klub doveo u situaciju da se zahvaljuje osobi koji je prije koji dan najurio iz kluba zbog osobito teške povrede obveze iz radnog odnosa. — The Undertaker
Glavni problem koji ja trenutno vidim u segmentu upravljanja klubom je da su ljudi u IO volonteri a rade kao da su profesionalno angažirani u Dinamu. To može funkcionirati kratkoročno i uz benevolentnost njihovih poslodavaca i obitelji ali je dugoročno neodrživo. — The Undertaker
Do kraja godine, po meni, potrebno je odraditi sljedeće:
- kompletirati Upravu (top prioritet)
- naći filijalu (ako nisu)
- napraviti konkurentnu ekipu za EL (LP bi bio top uspjeh)
- odraditi ono što nije napravljeno iz popisa gore
- imenovati novi NO
- definirati novi Statut
- definirati strategiju i plan za sljedeću i naredne 2 godine
- početi pripremati nove izbore u 2025. (nije prioritet) — The Undertaker
The Undertaker         
         Koji je tvoj savjet? Da su trebali ostaviti Vlatku kako bi joj se zahvalili kao predsjednici uprave, a ne kao bivšoj predsjednici uprave? — Bosskovitz
         Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.