• NKDZ86
    1.9k
    Dan danas se sjećam te kiše i tekme protiv anderlechta. Također bio na najdražem istoku i došao dom mokar do gaća, plivalo sve u vodi. Hvala Bogu bilo je toplo
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Preko kojeg kanala je Grupa objavila što mediji prenose, da se više neće pjevati šugava Rijeko...?
  • Franzg
    21
    Koliko ja znam mislim da se grupa nije oglasila nego je to netko spomenuo na zoni pa su novinari uzeli sa zone.
  • Nino Bule
    14.1k
    Nije se grupa nigdje oglasila, novine pisu gluposti
  • Purgeri
    867
    Šugava Rijeko se ne pjeva već niz utakmica, i nakon zadnje prvenstvene Rijeke doma, prije razilaska s tribine se sprječavalo pjevanje koje je krenulo u dijelu tribine.

Dakle to nije ni od danas ni od jučer. I po meni ok odluka.
  • Dugi86
    6
    Ajmo svi pred stadion , nema kise nema izgovora, svi pred stadion!
  • juraa
    52
    Docek pt.2 u najavi?!?! AJDEE
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Dakle to nije ni od danas ni od jučer. I po meni ok odluka.Purgeri

Meni isto ok odluka,nego me čisto zanimalo jer imam sve žive kanale o grupi, a ne vidim objavu nigdje.
  • Dino
    2.8k
    Iako sam tek u dvadesetim godinama, moram priznati da mi je ovo najdraza sezona ikad i ne vjerujem da ce neka uskoro nadmasiti ovogodisnje zadovoljstvo!
  • Krizy
    46.1k
    Dinamo u ovoj sezoni osvojio više trofeja nego Rijeka u zadnjih sedam godina, Hajduk u zadnjih 12 godina i Osijek u povijesti.
  • Jurki
    12.4k
    Svakom proljecu je potrebno sunce.. a nama je granulo ono najljepse... Rabuzinovo..
    ŠAMPIONI
  • Paggini
    24.7k
    Taj apsolutni car kvarta Djerko iz guzice baci refren i to spontano postane doslovno refren cijele sezone, medju navijacima, futsalom i sad gnkom...
  • DrawTube
    5.3k
    pjesma koja u isto vrijeme ima stihove "Punih hedova puna mi je tegla" i "Zdelam juhu pojedem sve noklice"

Djerko je zakon
  • Paggini
    24.7k
    Hahaha ma djerka sam i osobno upoznao na par sekunda, lik priča u legendarnim lajnovima i onda najbolje odabere za stvari. Lik je ušao u legendu ove sezone, šta je je
  • Captain America
    17.9k
    Na zimu su pod sadašnjim sportskim sektorom stigli Ogi, Živković, Hoxha, Brodić, Pjer i Rog. Osim Živkovića, svi igrači su ugradili sebe u duplu krunu. Vjerujem da možemo biti itekako optimistični za ljetni prijelazni rok kad se s limitiranim budgetom odradio ovakav rok, a već znamo da nam se vraćaju Stojko i Kača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.