• Meritokrat
    57
    Nadam se da ste u pravu.
    Nakon 3-4 PR-a puše se i na zaleđeno, a ne hladno.
  • Mr Anderson
    12.9k

Stvarno te ne kužim, došao si prije dva dana na forum i od početka ganjaš neku histeriju, negativu, izvlačiš stvari iz tračeva po forumima. Skuliraj se malo.
  • Meritokrat
    57
    Čekaj, ne smijem napisati ništa? Tebe trebam pitati prije nego nešto napišem?
    Komentiram što se piše, po tebi bi trebao pisati da dovodimo Frimponga? U čemu je tvoj problem?

Zabrinut sam, imamo veliku šansu ući u skupine, ako ne dovedemo ozbiljna krila mi s ovim igračima nemamo nikakve šanse protiv Galatasaraya i Bødoa, a s obzirom kako je Qarabag odigrao protiv Bayera, ni tu nisam optimističan.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Čekaj, ne smijem napisati ništa? Tebe trebam pitati prije nego nešto napišem?
    Komentiram što se piše, po tebi bi trebao pisati da dovodimo Frimponga? U čemu je tvoj problem?

Zabrinut sam, imamo veliku šansu ući u skupine, ako ne dovedemo ozbiljna krila mi s ovim igračima nemamo nikakve šanse protiv Galatasaraya i Bødoa, a s obzirom kako je Qarabag odigrao protiv Bayera, ni tu nisam optimističan.
    Meritokrat

Ne moraš mene ništa pitati, smiješ pisati.
    Samo kažem da si iritantan, prvenstvo još nije ni završilo, a ti širiš histeriju ko da je predzadnji dan prijelaznog roka. Niti znaš koga se gleda od pojačanja nti s kim se pregovara, a lupaš gluposti koje nađeš na bespućima interneta ko nešto što je istinito i točno.
  • Meritokrat
    57
    Nisam rekao da je istina i da je točno.
    Kako možeš biti tako miran i zadovoljan nakon blago rečebo katastrofalnih prošlih PR rokova?
    Razumijem da su ti ljudi otišli izuzev naše drage Vlatkice, ali dovođenje 3-4 igrača zadnjih 3 dana PR-a, ne zna se koji je lošiji od lošijeg.
    Zato sam zabrinut, normalno da odmah reagiram na Gojaka i Šunjića. Opet, jasno mi je da novinari popunjavaju kvote. S druge strane ne kaže se uzalud " gdje ima dima ima i vatre ".

Treba završiti Rijeku i Rudeš, pa će se opet pisati PR je tek krenuo, a vi pišete da ne dovodimo nikoga. Identično je bilo zadnji put.
  • don
    14.4k
    Dinamo Zagreb radi na dovođenju Viniciusa Juniora.

evo da se malo smiriš s obzirom da si povjerovao forumu na transfermartku da dovodimo Gojaka, povjeruj i ovo. Sa Dinamovog foruma :wink :
  • Peškaman
    7.4k
    Ne znam što se uopće pecate na iste komentare,ignoriraš ga i gotovo.
    Naziv teme je nagađanja,tračevi,nek' se nagađa,nek' se trača.
  • DiddyGuela
    3.9k

Maric i Miskovic danas prije finalne utakmice dogovaraju transfer Ivanovica u Dinamo!
  • Maximo
    799

On ni u rijeci ne igra...ne treba hvala
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Šunjic bi bio perverzno pojacanje ,pitbull kakvog nemamo. Šestica bolja od svih koji su se dovoditi u kontestu sa Dinamom,i selahi i cokaj i svi ostali. Iskusan a relativno mlad. Ako ima sanse volio bi šunju vidjeti u dresu Dinama
  • dumitrumitu
    1.5k
    Kad kažete da samo dvije osobe imaju informacije o transferima, jesu to Miro Vugrinec i Sanjinlego?
  • Jaro
    10.5k
    Kad kažete da samo dvije osobe imaju informacije o transferima, jesu to Miro Vugrinec i Sanjinlego?dumitrumitu

pa ko drugi, tj. treći?
  • blue heart 72
    2.4k
    Možda je nepopularno mišljenje. Kaj mislite o Titraouiu? Početkom sezone je propao transfer, da li je stvarno bio toliko ozlijeđen (čisto sumnjam) ili je bilo bitno minirati transfer zbog Darija, ne znam. Osobno mislim da je bio miniran transfer. Ako smo mišljenja da bi nam on kao igrač dobro došao, bi li imalo smisla opet otići po njega i probat njemu i klubu objasniti da onih ljudi koji su sve to minirali više nema u klubu?
  • Meritokrat
    57

To nije pojačanje za KL/EL/LP.
    Da riješi Goricu, Istru, Varaždin to je u redu.
  • Meritokrat
    57

Sigurno bolje od igrača koji ne igra u klubu koji je ispao u treću ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.