• Bosskovitz
    21.5k
    ozbiljno se nadam da će bar treći dres nagodinu imati grb Gradjanskog. — Mihaljević

Čisto s funkcionalnog stajališta, problem je što treći dres mora biti drugačiji od domaćeg i gostujućeg, samim time ne može biti naš plavi dresi, a ne može biti baziran ni na jednom dresu Gradjanskog osim onom crveno-narančastom iz 1911. i svjetloplavom koji je zadnji izbačen u retro verziji. S druge strane, ne možeš staviti ni grb Gradjanskog na domaći dres, a staviti ga na neki treći dres koji nema povijesnu poveznicu nema nekog smisla.

Sljedeće sezone sigurno neće biti tako nešto, no ideja je vrlo zanimljiva za neku okrugliju godišnjicu, npr. u sezoni 2025./26.
  • Peškaman
    9.8k
    Crveno-narančasti bi bio pun pogodak,sve samo da onaj rozi ne gledam.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Bilo bi fora da koju godinu bude dres sa samo malim d umjesto grba, po uzoru recimo na romu koja zna isfurati lupetta umjesto grba.
  • Bruh
    1.3k
    Vuk je stari grb rome nije to ovak zamijenjeno ak se ne varam
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Vuk je stari grb rome nije to ovak zamijenjeno ak se ne varam — Bruh

Znam, al imaju samo lik lupetta, ne grb kak je prije izgledao.

Ili recimo nešto u ovom stilu, slično kao s lupettom kod Rome:

MAN-U-3RD-2.jpg
  • Mihaljević
    15.2k

GMVHLaJXEAA_Tg2?format=jpg&name=900x900
    Ovo je još jedan pokušaj dresa iz 1923, koji je sad zadnje izašao. Samo treba biti malo svijetlije plavi ali nemam tu nijasnu plave. Ovaj dres je realan.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Ovo je još jedan pokušaj dresa iz 1923, koji je sad zadnje izašao. Samo treba biti malo svijetlije plavi ali nemam tu nijasnu boje. Ovaj dres je realan. — Mihaljević

To sam i napisao, realno je da taj treći dres bude na crveno-narančaste pruge ili svjetloplavi (kao pretprošle sezone gostujući, recimo), ali ni jedna ta varijanta ne uključuje najpoznatiji i najdugovječniji grb Gradjanskog. No generalno kao ideja je super i siguran sam da će se jednom nešto slično napraviti, zato sam i dao primjer sezone 2025/26 u kojoj će se slaviti 125 godina kluba, ali definitivno to neće biti sljedeća sezona.
  • Baltazar
    692

Ma jeee,150ta godina kluba
  • Gradinamo
    150
    Kolega je vjerojatno mislio na 115 godina, ali mu se omaklo ;)
  • mali M
    10.9k
    Ma ja bi da nam treći dres bude svijetlo plavo, ono građanski svijetloplavo sa Dinamovim grbom ali da je u "vodenom žigu" materijal cijeli ispisan sa nekim motivom Građanskog. Ove plave i crne bi ostavio, fakat nebi lutao, ali samo da ne gledam više ove roze gluposti. Jedan svijetlo plavi sa bijelim hlačicama i bok...
  • Bosskovitz
    21.5k

Hvala, da se zaključiti iz ostatka mog komentara da sam napravio omašku.
  • Big Daddy
    1.9k
    Jel zna tko kad je predstavljanje novog Castore dresa?
    Ima neki datum il ce biti par dana prije pocetka nove sezone, ili odmah nakon kraja ove?
  • Dudu 9
    1.1k
    Vjerojatno kada i službeno istekne ugovor sa Adidasom.
  • Krpa
    2
    Što prije, to bolje. Nikad mi nije bilo jasno zašto ne predstavljamo ranije novi dres, pa da, na primjer, na zadnjoj utakmici već odigramo u novom dresu.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    zato sto nismo prioritet. To dobiju klubovi iz prvog razreda Adidasa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.