Klub treba objaviti broj evidentiranih gledatelja na utakmici kao i drugi klubovi, a ne ukupan zbroj prodanih ulaznica i godišnjih. — NORTE
Daj Grke. — seljak86
mislim da se ne radi o želji objavljivanja manjeg broja, nego želji da se klub posveti osiguravanju da broj koji se objavi bude što točniji, a ulazak na stadion pod kontrolom — miro
to očitovanje nije problem, al što ako evo, karikiram, ako ne moze netko tko je primjer iz ne znam Hercegovine ili Dalmacije tko mora 6-7 sati putovat u jednom smjeru, do ZG-a i nema tu mogućnost prisustvovat svakoj, hoće se njima zabranit kupovina godišnjih ili? — Navijač Dinama
mislim da se ne radi o želji objavljivanja manjeg broja, nego želji da se klub posveti osiguravanju da broj koji se objavi bude što točniji, a ulazak na stadion pod kontrolom — miro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.