Juznjak
Captain America
Slažem se, naravno da bi bilo lijepo da dovedemo jedno desno krilo koje bi bilo level više od Špikića, ali ne znam koliko je to realno. Gotovog igrača teško — Mr Anderson
Zasto bubas a nemas pojma? Jel se to nama spikic treba svidjeti na silu ovakvim upisima? — Gražvydas Mikulėnas
SjevernaStrana
neće ući u delulu fazu kad su svi dragi, simpatični, i svi mogu imat svoju rolu u Dinamu — Mlađi referent
NitkoBitan
Strah me jedino da se na valu optimizma radi zadnjih rezultata neće ući u delulu fazu kad su svi dragi, simpatični, i svi mogu imat svoju rolu u Dinamu, a onda iduće sezone opet muka i kemijanje. — Mlađi referent
Zagi
a povratkom Pierrea bi mogao postati dio TNT ekipe. — Captain America
Mlađi referent
Orc123
Gražvydas Mikulėnas
Izet Hajrović
Orc123
Izet Hajrović
Crni86
Jos-Optimus
Crni86
Banana 2
Igrač s normalnom razinom talenta bi dodao u ovoj situaciji Baturini loptu u prostor između dva obrambena igrača, a netko s vanserijskim talentom bi odigrao na Ogiwaru. Špikić je odigrao na Baturinu prema korneru i to kad je već bio u zaleđu. Mislim da on više ne može napredovati kao igrač. — rioda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.