Slažem se, naravno da bi bilo lijepo da dovedemo jedno desno krilo koje bi bilo level više od Špikića, ali ne znam koliko je to realno. Gotovog igrača teško — Mr Anderson
Zasto bubas a nemas pojma? Jel se to nama spikic treba svidjeti na silu ovakvim upisima? — Gražvydas Mikulėnas
neće ući u delulu fazu kad su svi dragi, simpatični, i svi mogu imat svoju rolu u Dinamu — Mlađi referent
Strah me jedino da se na valu optimizma radi zadnjih rezultata neće ući u delulu fazu kad su svi dragi, simpatični, i svi mogu imat svoju rolu u Dinamu, a onda iduće sezone opet muka i kemijanje. — Mlađi referent
a povratkom Pierrea bi mogao postati dio TNT ekipe. — Captain America
Igrač s normalnom razinom talenta bi dodao u ovoj situaciji Baturini loptu u prostor između dva obrambena igrača, a netko s vanserijskim talentom bi odigrao na Ogiwaru. Špikić je odigrao na Baturinu prema korneru i to kad je već bio u zaleđu. Mislim da on više ne može napredovati kao igrač. — rioda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.