Mislis da klubovi kupci gledaju kak je Dinamo i s kojom bodovnom razlikom nabio konkurenciju? I dont think sou. — Jurki
Ako Dinamo ima konkurente koji su kvalitetom tu negdje — Banana 2
To je dugoročan trend — Banana 2
Kaže on i ostane živ. Ajax, Feyenoord, RB, Eintracht, Rennais.. To nabrajam za zadnjih 3 sezone i neke naše bolje igrače. Pa naravno da nemožeš Petra Stojanovića ili Gojaka prodat u veći rang jer nisu razina kvalitete da se veći klubovi potrude. Ma drviš bezveze i bez pokrića. I možeš mi molim te reć koji to razvojni klub nas šiša i od kojeg bi mi trebali biti bolji s obzirom na naše i njihove financijske uvjete? ajde pliz... Benfica? RB? kome od njih mi možemo parirati financijski? reci mi razvojni klub našeg ranga financija i da zaostajemo za njim.. hvala...Dinamo prodaje svoje igrače na relativno nižu razinu — Banana 2
Mi danas hrvatske reprezentativce prodajemo u Feyenoord i Fener za kikiriki — Banana 2
Edit: nebi se na kraju zacudil da bumo od Rijeke na plus 9.. a jogurt ostavili na 20 razlike. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.