• Dzgšb
    1.4k
    Rješio Brazil , Nizozemsku a s Dinamom da ne nabrajam, velik si Bruno ,jedan od najvećih!
  • striko
    2k
    Svaka čast Orši ali Bruno je ostao s nama kada su svi bježali! Za mene si No.1!
  • Mali Zeus
    16.2k
    Koji igrač majko mila. Lik sam izbori slobodnjak, izvede ga i zabija i okrene utakmicu. Da ne govorim kako je par puta smirivao strasti, kod penala je tjerao igrače od suca, čak smirivao i Jakira. Kapetan i lider u pravom smislu riječi. A kad imaš uz njega još par takvih jakih glava onda nije ni čudo da smo opet prvaci.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Na stranu sve ..ali čovjek nosi kapetansku traku i mora gristi na terenu i pokazati poštovanje prema tom poslu i prema klubu ...očito sam samo ja taj kojeg iritira njegova bolikurčina u nekim tekmamaZagreb1992

Očito. U najmanju ruku čudno da ga itko kritizira nakon sinoćnje utakmice.
  • Droljo
    12.8k
    Mi već kasnimo sa kampanjom bruno ostani. U kojem god obliku je ista.
  • Mlađi referent
    12.5k
    Gol je remek djelo, ali Bruno koji nakon one stative lomi gležnjeve nekom riječaninu u naših 16 metara i lagano iznosi loptu je definicija hladnoće. Takva glava ti treba za dobit najveće tekme.

Kakav as, nismo svjesni kaj gledamo u plavom dresu.
  • Ludovic IX
    8.2k
    tu situaciju sam i ja odmah vidio.. to 99% igrača ne bi napravilo..ispucali bi do centra. zato je velik
  • Droljo
    12.8k
    Kako je ogiwara potrčao prema petku nakon gola :heart:
  • Crusades
    14.8k
    Zasrao je s onim penalom u prvom kolu, ali se debelo iskupio s golom na Poljudu i jučer sa slobodnjakom.

Prošlo ljeto kad su nam otišla 3 reprezentativca možda je mogao i on, možda je i razmišljao o tome, ali je ostao i preuzeo odgovornost.

Duboki naklon, kad je najteže tad je najbolji i najjači.
  • Kepec
    7.2k
    Da ne govorim kako je par puta smirivao strasti, kod penala je tjerao igrače od suca, čak smirivao i Jakira. Kapetan i lider u pravom smislu riječi.Mali Zeus

Još kod gola Hoxhe kako ga je sačekao nakon kaj su svi proslavili s njim i sa smješkom ga zagrlio kao neki ponosni otac.
  • Ere86
    108
    Kapetane HVALA....
  • Mr Anderson
    11k
    Dnovinari počeli naveliko pričati o njegovom odlasku. Moguće je i to, ali ne vjerujem da je čvrsto odlučio otići kako pišu dok ne vidi neke ponude. Vjerojatno dosta ovisi kako će izgledati na EP.
  • Captain America
    19.6k
    Krenuli su u ovo vrijeme i lani tračevi kako Petko odlazi sigurno pa je on i dalje tu. Nije vršio pritisak na klub da ga se pusti i odradio je ovu sezonu na vrlo visokoj razini.

Bruno je pametan lik i vidi kako su mu prošli suigrači Orša, Livi i Aki koji su u zrelim godinama otišli van. Orša se nakon 3 tjedna htio vratiti, Aki nakon 5 mjeseci, a Livi je na tapeti otkad je stigao u Fener. Ne treba mu to u životu i ne vjerujem da bi otišo u klub koji neće biti sudionik Lige prvaka.

Isto sumnjam da bi na Brunu djelovala nagovaranja jednog babuna da mu je neko poput Fenera stepenica više u karijeri (ionako ga baš ne doživljava).

Možemo se nadati da će se uprava dogovorit s Kapetanom i nastaviti uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.