Nije toliko diplomatski koliko naprosto na neke stvari javnost ne smije dobiti odgovor. Ne smiješ znati kakvi su razredi ugovora za klince, ne smiješ znati koliko najviše smijemo platiti, ne smiješ znati koga tražimo, ne smiješ znati jesmo li nekoga otpisali... jednostavno, to su informacije koje ne smiju izaći iz uskog kruga ljudi u klubu jer njihovim izlaskom u javnost klub gubi.
To je ono što kaj često ponavljali i za vrijeme kampanje prije izbora: transparentnost znači da je klub otvoren prema navijačima i javnosti i ne skriva se u svom malom kozmosu ispod zapadne tribine, ali definitivno ne znači da će sve informacije biti na izvol'te. To se nikada neće dogoditi. — Bosskovitz
Nije loša ni posudba u bosansku ligu, samo tamo je Hajduk stavio šapu na Zrinjski i pogotovo Široki. — Mali dioničar
Ja sam prvi za opciju i miks kvalitetnih mladih Hrvata (preporučljivo iz Lokomotive, provjereni recept) i iskusnih Hrvata/stranaca (Ademi, Livi, Oršić, Petković, Ristovski, Mišić, Theo..)
Mislim da je to ispravan put, jer to su top igrači i ne gubi se na kvaliteti, čak i sad dok su još mladi.
Podržavam dolazak sve trojice i ne bi se bunio da imaju "prednost" u dovođenju ispred nekog stranog "kapitalca".. — OsamŠest
Po čemu stavili šapu na Zrinjski. — Marcinko
. E da zaboravio sam na Ćužu kojeg su i otkupili na početku ove sezone. — Marcinko
Sve što sam ja ovdje iščitao je da se na Hoxhu računa i sljedeće sezone i u klubu se nadaju da će magično postati igrač za Dinamo. Cijeli onaj veliki govor o prilagodbi novih igrača zvuči kao davanje alibija za Hoxhu. Nema drugog konteksta u koji se ta izjava može smjestiti. — Banana 2
Sve što sam ja ovdje iščitao je da se na Hoxhu računa i sljedeće sezone i u klubu se nadaju da će magično postati igrač za Dinamo. Cijeli onaj veliki govor o prilagodbi novih igrača zvuči kao davanje alibija za Hoxhu. Nema drugog konteksta u koji se ta izjava može smjestiti. — Banana 2
Planira se dovoditi penzionere i iskusne igrače na silaznoj putanji umjesto da se na stranim tržištima investira u talent. — Banana 2
Novac koji imamo u pravilu treba investirati u pomno skautirane mlade igrače sa izraženom perspektivom za daljnju prodaju. — Banana 2
Falim te Boze da je netko napokon spomenuo da je na ovom podrucju problem nac brzo i dobro krilo. — NitkoBitan
Ove godine imaš primjer Nevistića, Perkovića, Bernauera i Sučića kojima je trebalo 6 mjeseci da pohvataju konce i postanu dio uže rotacije. Prije toga, Ivanušecu i Majeru su trebale 2 sezone dok nisu postali nositelji ekipe. Mišić i Rile su tek u drugoj sezoni postali nositelji, a radilo se o iskusnjarama koje su već osvojile HNL. — Captain America
Ajmo pricekati prijelazni rok pa onda izvlaciti zakljucke.. lani se stvorila fama o "biljeznici" pa se dobro sjecamo kak je to zislo. — Jurki
Falim te Boze da je netko napokon rekao da je na ovom podrucju problem nac brzo i dobro krilo zato sto ga bas i nema. Forum struka po koji put u pravu zazivanjem tamnoputog crnca.
Kakvi Sosticeki, Pjace... — NitkoBitan
Pressicu ćemo suditi po pressici. — Banana 2
kaj je stvarno trebal reci da bumo skartali pol ekipe i da idemo u totalni redizajn momcadi?
Sad 5 kola prije kraja i finala kupa? Jasno da se nebu javno odrekel niti jednog igraca. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.