• Zagi
    13.5k
    Kao igrac limitiran ,jednostavno se to vidjelo u jakim europskim utakmicama .Kujtim Shalla

Iz utakmice u utakmicu uvjerljivo najbolji igrač dinama u prošlosezonskoj ligi prvaka.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    u šampionskoj Rijeci bio je prvi izvođač slobodnjaka.
  • rioda
    12.2k
    Slažem se, Mišića u Europi ne zatvaraju kao u HNL-u, a kad mu se da prostora onda odigra vrhunski. Primjer, Betis vani gdje su ga pustili, i Betis doma gdje su ga više markirali.
  • mali M
    9.2k
    Ma bespredmetno je raspravljati o Mišiću u ovim taktičkim dubiozama ove sezone. Pogubio se, ali kao i 99% ekipe. Pa od samog starta se tu vriska da se ne može on sam vraćati između Perića i Šutala, pa sam iznjeti loptu, pa onda sam i odigrati. Na početku sezone su jako brzo stavili svi flastera na Mišića i naša igra se ugasila jer se Bulat pa i Baturina van forme nisu uopće vraćali, nudili se ili pomagali u iznošenju. Mišić je top, samo je ove sezone žrtva tuđih tvrdoglavosti i gluposti. Nije se slučajno sa promjenom formacije, dizanjem forme ekipe i on razbudio i ponovo počeo odigravati vrhunske lopte i prebacivanja strana itd... Ovo šta je u hrpi loše forme cijele momčadi on "briljirao" sa povratnim loptama u for protivnicima ili kiksao u pračenju igrača, opet ponavljam, je, kriv je, ali puno je okolnosti kumovalo ovome.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Apsolutno se ne slažem s ovom izjavom, on je u Europi redovito najbolji/među boljima
  • NB86
    17.4k
    O cemu pricamo prosle sezone su i iz stozera rb salzburga i chelsija pitali naše "tko vam je ovaj", kako su iznenađeni koliko je dobar
  • Ludovic IX
    10.2k
    ti si izgubio svaki kredibilitet kod procjene kvalitete igrača kad si rekao da je bartolec top igrač.. tebi svaki igrač iz Kopenhagena je top igrač. A istina je da oni imaju sistem i da preko sistema , ekipa daje više no pojedinačno vrijede.
  • Zagi
    13.5k
    Striktnim markingom na 6-icu neminovno ostavljaš više prostora stoperima da vode igru.
    Ako su ti stoperi KTC i Živković, možeš im ostaviti prostora koliko hoćeš i nastaviti markirati Mišića. Pitanje je vremena kada će se sami od sebe dovesti u probleme.

Čim je Max uključen u prvih 11, Mišić izgleda bolje.
  • Maximo
    822
    https://www.index.hr/sport/clanak/zaokret-u-dinamu-okrecemo-se-mladima-sa-strancima-ne-mozemo-napraviti-razliku/2559499.aspx

Ovaj intervju mi je je onak...barem naslov...oept kao nema se novaca, okrećemo se mladim igračima...

I reć da sa strancima nismo napravili razliku nema smisla, od top krila ko soudani, fernandes...mislim da nam baš takvi trebaju u ovoj situaciji, a i sad kad petko ode kog ćemo ko zamjenu?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ja sam se isto ulovio, pročitaj cijeli članak, nema veze s naslovom. Klasični index.
  • Maximo
    822

Da...u biti... jedino ovo di kaže da dinamo nemože dat 4-5 milja za igrača, valjda misli konstano davanje toliko za igrače, ako se neka top klasa ukaže za te novce, bilo bi ga dobro uzet...ali vidit ćemo na ljeto...
  • Laugreano
    4.8k
    Sta smo napravili sa Soudanijem i Fernandesom?
  • Laugreano
    4.8k
    Niti jedan igrac od 4-5m ti ne garantira da ce bit top pojacanje.
  • Maximo
    822

Do Bjelice nismo općenito ništa napravili ako tako gledamo, ali jasno je da su njih dvojica bili top pojačanja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.