• Ivdzo11
    4.3k
    Kad bi pobjedili Varazdin i u nedjelju Lokomotivu, preuzeli bi vodeću poziciju, ako ništa bar na kratko, ukoliko Rijeka pobjedi Goricu.

Da li bi to bilo po prvi put da smo vodeći ove sezone?
  • deda
    34.1k
    Da
  • Georg Koch
    4.9k
    Malo me zivciraju i mediji koji konstantnno lupaju o bolnici kod tovara, i zali ih jer evo dogodili se to sad pred kraj sezone.
    Ne znam tko ce me uvjeriti da su zakinutiji od nas sto se tice ozljeda i svega.
    Primjerice:
    - Petkovic je bio out neka 2 mjeseca, 10 tekmi
    - Peric (nas na pocetku sezone i proslih godina, udarni stoper) out je neka 4 mjeseca.
    - Sutalo koji da je zdrav bi bio valjda isto udarna igla, 2 mjeseca out.
    - Kacavenda all season.
    - Stojkovic skoro pa all season.
    - Moharrami 3 mjeseca.
    - Emrelli, kroz jesen joker koji nam je donio neke bitne golove a i bodove, 3-4 mjeseca out.
    - Bulat, isto ocekivali smo bitan faktor, 2 mjeseca.
    - Da ne nabrajamo mnoge "sitne" ozljede po par tekmi, bitnih igraca. Necu biti tolika cjepidlaka ;)

Uz sve to, mi smo igrali na 3 fronta i to dosta dugo...
    O tome naravno ni slova, nego ajmo mi rezultatske neuspjehe i godine promasenih i slaganih strategija, zamaskirati bombasticnim naslovima i kadrovima uz opise "bolnice na Poljudu".

Novinari, ne da ste crvi, crvi su ok.
    Obicne ste hijene :death:
  • xavier
    12.1k

Ako ćemo pošteno, dobar dio tih tekstova zapravo proziva hajdukovu struku smatrajući da rade nešto krivo kad se toliko igrača ozljedilo. A ti bi im na to kontrirao na način "čekajte malo, imamo mi još više ozljeđenih igrača"?
  • Georg Koch
    4.9k
    naletio sam na dosta clanaka koji ih zali i opravdava. Nazovi kako zelis.

Jao, ne, ne bi im kontrirao.
    Pisao sam neki dan o mladjim kategorijama i ligama ove sezone, pouka je ista. Komentar mozes lako naci pod mojim nickom, nisam previse aktivan u zadnje vrijeme, pri vrhu je.
    On kaze kako ove sezone skoro sve mladje kategorije nasi omladinci su prvi, i uglavnom uz najbolje strijelce/pri samom vrhu.
    Od juniora nize.
    Ali ovd godine se o tome ne pise, bilo kakvim mladjim kategorijama, dok prosle sezone su vristale te teme.

E to hocu reci i ovdje.
    Masakrirani smo od pocetka sezone + na 3 smo fronta, sta novinari? Nitko-nikom-nista.

Povuci paralelu :cool:
  • Iskrenjak
    158

Slazem se ustvari da se ne govori dovoljno o pravom uzroku, a to je - hrpa od tih njima trenutno ozlijedjenih je i ranije bila ozlijedjena ili ima nekakav kronicni problem. Pa to je jedan od kljucnih razloga zasto su neki od njih pristali otic igrati tamo izmedju ostalog.
    E sad, da se to tako pokaze, onda bi se i jos vise otkrila jad i bijeda koja se skrivala svih ovih mjeseci.
    Kockanje, all-in u nadi da ce izdrzat. Nije izdrzalo i sad su tu gdje jesu.
    Netko drugi, blizi gorici i nedavnoj povijesti, bi reko da je to modus operandi sada vec bivseg im sportskog direktora.
  • xavier
    12.1k

Pa odgovoreno je na Krušeljev tekst o financijama i odgovoreno je na priče o nekakvim "sastancima" Zajeca i Šikića. I to je OK, ali ne možeš očekivati da će se davati priopćenje za svaku glupost koju novinari napišu. Isto tako, može vidjeti kako i oni (novinari) polako okreću priču i sad oni koji koji su do prije neki dan pisali o "raspadu sustava" (Olivari), sad pišu o fenomenalnoj atmosferi te o Dinamu koji je nakon dugo vremena opet glavna tema u gradu.
  • Georg Koch
    4.9k
    a brate mili calma, calma.
    Tko je uopce spominjao da ocekujem kako cemo davati priopcenja, kako trebaju priopcenja itd?
    Nitko.
  • NKDZ86
    2k
    Ne znam jeste li vidjeli ali protiv Varaždina nam sudi duje strukan iz splita, pomoćni iz splita, a u var sobi bebek iz rijeke, malo mi to nije normalno
  • xavier
    12.1k
    Ajmo ne biti kao neki drugi za koje se uvijek ističe kako "nismo isti", a onda se pišu ovakve gluposti. Igramo doma protiv Varaždina i ti razmišljaš o sucima koji će suditi utakmicu?
  • Paggini
    26.3k

Ovo miriši na tovarski mentalitet, ko oni kad cmolje kad im sudi Čulina ili Jović koji su iz zagreba, pa i Pajač koji je iz Zeline. Nek sudi Strukan, više se Kolarićeve nesposobnosti bojim nego Strukana.
  • Mrvica
    4k
    Nek sudi ko hoće, na dečkima je za svaki poništen gol zabit još jedan i to je to.
  • Keyser Soze
    10.6k

Ako osvojimo titulu i mi i Shaktar, a Copenhagen i Slavija ne osvoje, idemo direktno u play off LP.
  • Pesca90
    63
    I nositelji smo,Slavia jučer izgubila u Plzenu tako da ih je Sparta opet prestigla,budemo za koji tjedan pametniji kad se sve rasplete
  • Peškaman
    4.9k
    Kopenhagen je na 3. poziciji ,6 bodova manje od pevoplasiranog,7 kola do kraja prvenstva.
    A Slavia će biti teška borba sa Spartom,zaostaju 2 boda.Dva kola do kraja regularnog,potom kreće liga za prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.