• marcio amoroso
    54.4k
    Ima dosta novih pa možda ne znaju. Na Zoni ne želimo čitati vremenske prognoze. Samo pozitiva.
  • plavi devet
    773
    Okii, oprosti. Ja sam ulaznice za zapad kupio, dolazim iz Metkovića sa ženom i malom od godinu ipo dana pa zato i pratim. Ali dobro nećemo o tome više.
  • NitkoBitan
    40k
    Kop na sjeveru kao dobre stare dane samo nesto masovniji. Budemo vidjeli ko ce pod onih nekoliko natkrivenih redova a tko ce navijat.

Ocekujem 5-6 tisuca ljudi. Bit ce izdrzivo pod jesenskom jaknom. Poruka na tekmi sa Goricom je bila jasna, a sad tko je picajzla a tko nije... svakom njegovo.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Ali po onome sto vidim, dosta slabo ide prodaja za varazdin… — Liks90

Kad je vremenska prognoza kakva je, ne treba očekivati neku veliku pretprodaju prije dana utakmice kad nitko ne zna kakvo će biti vrijeme. Stadion je nažalost takav kakav jest i kad je prognoza 25 stupnjeva manje uz kišu koja ne prestaje - teško da će puno ljudi kupovati ulaznice tri dana unaprijed.

Zato pozitiva, držat fige da nam Vakula namigne i vidjet ćete brojke ulaznica za 2-3 dana ;)
  • sport
    6.2k
    Kad Rijeka danas kihne na Drosini povećati će se interes za karte
  • Juznjak
    4.7k
    David Beckham: "Tko misli da je sunce sreća, nikada nije igrao nogomet po kiši."
    Juznjak: “Tko misli da je sunce sreća, nikada nije navijao po kiši. “
    Za gledatelje sa zapada dijelom i imam razumijevanja, ali za one koji se odluče biti dio sjevera vrijeme ne smije igrat nikakvu ulogu u tome hoće li doći na utakmicu ili ne. Mislim da tu sva priča što se tiče ovoga prestaje.
  • Liks90
    5.4k
    18.35 cca 640 ulaznica prodano za Varazdin
  • Liks90
    5.4k
    @deda kako ti brojiš?
  • deda
    48.5k
    Dobro je, ja sam na 645.
  • Liks90
    5.4k
    to je to :cool:
  • Cosey
    584
    Pretpostavljam da se na zapad može s kišobranom tak da kiša nije problem za srijedu.
    Za sjever se uzme kapa i jakna koja drži kišu i problem riješen.
  • rioda
    18.7k
    Pustite kišu za sad, prognoze se mijenjaju iz sata u sat, a nije ni da je trenutna prognoza da će padati cijeli dan, na kraju možda ne padne ni kapi pod tekmom...
  • Liks90
    5.4k
    20.10 cca 750 ulaznica prodano
  • Liks90
    5.4k
    Cca 835 karata prodano do 21.30
  • Liks90
    5.4k
    Zanima me koliko će biti sutra prodano ulaznica. Za Istru je bilo prvog dana prodano preko 2000 ulaznica… mi možda dodjemo do brojke 1000 u ponoć za utakmicu sa Varaždinom…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.