Znači do sredine 2026.? — Mali Zeus
Moje pitanje je je li ishođena pravomoćna građevinska dozvola i ako nije kada bi mogla biti? — KrunoPesca
U nekakvom realnom scenariju, sva ova papirologija ce se rijesiti za vrijeme gradnje Kranjce, i kada zaigramo na Kranjci, odmah ce se krenuti u rusenje Maksimira. — jedan u nizu
Procjena roka za izgradnju je, ako se ne varam, oko 15 mjeseci. Ako sve bude prema očekivanjima kaj se natječaja i procedura prije gradnje tiče, a gradnja krene najkasnije početkom sljedeće godine, to je realan rok. On bi mogao biti i kraći ako ne bude žalbi i slično, ali mislim da se nitko to ne usudi otvoreno spominjati — Bosskovitz
↪Bosskovitz nadamo se svi. meni je najgore što ako se nekim čudom izglasa novi gradonačelnik i što ako bude još veći hohštapler od ovoga i dobimo još lijepih odgoda. Dovoljno je da se populistički samo izjavi da grad ima većih prioriteta od jednog stadiona i bla bla truć truć bolnice, vrtići... Samo si ponavljam "strpljivo" i "vjeruj"... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.