Inače sam veliki zagovornik toga da se klub pojačano pozabavi i izdavačkom djelatnošću. Stvarno nema razloga da se češće ne izdaju knjige vezane uz Dinamovu povijest. Znam da već ima nekoliko takvih primjera, ali osobno smatram da može puno bolje. — Gradjanski Dinamo
Zna li netko postoji li autorsko pravo nad ovom knjigom?
Jako je rijetka i jedini primjerci koje sam našao imaju cijenu od 400€.
Da li bi mogli potaknuti klub na reizdanje iste? Znam osobu koja je u posjedu te knjige i vjerujem kako bi je ustupio za reizdanje. — superhik
I bilo bi dobro kad bi klub u shopove stavio knjige koje su vezane uz sam klub i njegove igrače - biografija od Zajeca, Cice npr, a pogotovo "moderna biblija" Građanskog - Kibici Purgera, koju svaki dinamovac bi trebao pročitati. — Paggini
Zekina biografija neće biti u klupskim shopovima iz razumljivih razloga nastalih proteklih tjedana i dana. Ne bi to bilo u redu
Za današnji dan, evo nam i Maksa dioničara — BluePhone67
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.