Ima neka cost benefit analiza kak se isplatio ovaj potez? — Mali dioničar
Mozda bi spretnija usporedba bila da si probao naći koliko je komentara bilo na Kicker članak o reklami za Modrića i Kicker clanak o Betisovom ispadanju? — Paggini
Tipa, da je recimo Malmo izdao tako oglas u Marci sa Ibrahimovićevim dresom, meni bi osobno to koji gledam iz Hrvatske bio jeben potez. — Paggini
Jaci udar na ljude ima ova jedna slika od neki dan, nego 5 clanaka o nasim rezultatima zadnjih godina — jedan u nizu
Vidiš kod mene je bilo nešto slično ovome čemu se čudiš.Još nisam čuo da je neko dijete zavoljelo nogomet jer je vidjelo oglas u novinama, ali ih je puno zavoljelo nogomet zbog Oršićevih golova. — Mali dioničar
Osnovna djelatnost Dinama - nogomet - je ono što ga izdiglo od ostatka lige, a ne oglasi po novinama.
Zbilja mi je žalosno pročitati da ima navijača koji misle da se bolja vidljivost kluba na nogometnoj sceni postiže plaćenim oglasom u novinama nego Dinamovim pobjedama u Europi. — Mali dioničar
Ovo je uspješan klupski marketing, ali mislim da nitko ovdje ne misli da ovo vise znaci za klub nego pobjeda u Europi jer to dvoje je odvojeno i trebalo bi nadopunjavati jedno drugo. — Paggini
Jaci udar na ljude ima ova jedna slika od neki dan, nego 5 clanaka o nasim rezultatima zadnjih godina — jedan u nizu
Ili misliš da bi trebali odustat od marketinških akcija općenito? — Paggini
Nije da moramo birati jer jedno nadopunjuje drugo, ali svakako mi je jedno 1000 puta draže vidjeti vijest da je Dinamo pobijedio Betisa nego da je Dinamo zakupio oglas u novinama.
Svi klubovi svijeta imaju vrhunski marketing. U marketingu Cityja i marketingu Arsenala nema nikakve razlike, razlika se postiže na terenu. — Mali dioničar
Nije da moramo birati jer jedno nadopunjuje drugo, ali svakako mi je jedno 1000 puta draže vidjeti vijest da je Dinamo pobijedio Betisa nego da je Dinamo zakupio oglas u novinama. — Mali dioničar
Svi klubovi svijeta imaju vrhunski marketing. U marketingu Cityja i marketingu Arsenala nema nikakve razlike, razlika se postiže na terenu. — Mali dioničar
Onda bih taj vidio shareao i tagirao Modrića, Kovačića i Gvardiola.
Ne bih plaćao oglas. — Mali dioničar
Tako da ce ovoh 60k eura potencijalno donijeti milijune — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.