Nogometaši se po meni ne bi smjeli baviti politikom dok igraju. — deda
Osobno me ni najmanje ne zanimaju Lovrenova politička, a još manje geopolitička stajališta. Kod igrača me zanima isključivo teren — Banana 2
do jučer nam je igrao srbin u momčadi kojeg i danas slavimo u njegovim objavama za Dinamo je malo licemjerno — mali M
Opet ću se vratiti na isto: kod Lovrena nisu problem geopolitička stajališta. Nikog nije briga za koga on glasa, što misli o federalizaciji Europske unije ili za koga navija između Kine i Tajvana. Biti protiv Putinove bezrazložne vojne agresije na susjednu, suverenu državu je kao biti protiv genocida ili biti protiv silovanja. To nije geopolitičko nego civilizacijsko pitanje. I mene kod igrača zanima isključivo teren, ali izvan terena on mora postojati u okviru nekih generalnih civilizacijskih vrijednosti u kojem postoji 99,999% igrača.
Opet ću se vratiti na isto: kod Lovrena nisu problem geopolitička stajališta. Nikog nije briga za koga on glasa, što misli o federalizaciji Europske unije ili za koga navija između Kine i Tajvana. Biti protiv Putinove bezrazložne vojne agresije na susjednu, suverenu državu je kao biti protiv genocida ili biti protiv silovanja. To nije geopolitičko nego civilizacijsko pitanje. I mene kod igrača zanima isključivo teren, ali izvan terena on mora postojati u okviru nekih generalnih civilizacijskih vrijednosti u kojem postoji 99,999% igrača. — Bosskovitz
Sve to stoji, ali ne mogu se oteti dojmu da nekima zapravo najviše smeta Lovrenovo pjevanje Thompsona u Brozovom bircu, i njegova kritika obveznog cijepljenja, al to skrivaju iza kritike njegovog navodnog putinofilstva. Propitkivanjem samo tražim transparentnost. — GaijiZG
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.