• San Lorenzo
    16.9k

Tajming je sve...odlazak u Grčku je greška i glupost, međutim, nad 100 Boysa se iživljavalo, a nad njihovim sudbinama u grčkim krletkama se naslađivalo mjesecima, a sad, nije prošlo ni 48h nakon nereda na poljudu i oko njega, prvi korak je bio umanjivanje štete, da nitko od igrača ili navijača Dinama nije ozlijeđen, sad se već piše kako su oni najbrojniji, najljepši i najbolji.
    Njihovo ministarstvo propagande radi punom parom.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Livaja je out.Dajaku, Melnjak, Žaper, Uremović... Svi su oni out.

Perišića stavljamo po dogovoru s njim. Njegovo zdravlje je i interes hrvatske reprezentacije. Stavljamo ga u konzultaciji s doktorima. Ne treba tu divljati. Igrači imaju u sebi sposobnost da dobiju Rijeku. Treba nam se dogoditi neki klik, neki inat mora proraditi.
  • rioda
    5.3k
    Danas u konzultaciji s doktorima, a u srijedu ga "nije mogao odbiti"
  • NORTE
    12.2k
    Volio bih da Pjaca zabije, a mali Juda opet uništa.
  • Juznjak
    3.9k

Strašna bi priča bila da Brekalo sutra donese Hajduku pobjedu ili X i pogura Dinamo prema prvom mjestu. Mogu mislit kakve bi se teorije zavjere pokrenule. :rofl:
  • superSantos
    2.9k
    odlazak u Grčku je greška i glupost,San Lorenzo

Da se ne petljaš tamo di ti nije mjesto, u našem se svijetu i pravo na komentiranje treba zaslužit
  • miro
    4.7k
    sve je točno rekao
  • IceMan
    2.2k
    Neznam kak vi dišete po tom pitanju al ja sam za da ih Rijeka napuca i baci u ropotarnicu povijesti a onda da se mi obračunamo kasnije s Rijekom za prvaka.

Imamo takav raspored da jednostavno moramo to iskoristiti, s druge strane Rijeka ima puno težih utakmica po njih nego mi.
  • Majki2111
    3.4k
    Hajduk odlazi u ropotarnicu povijeti ako izgubi ligašku utakicu od Rijeke u kojo i nakon nje ima matematičke šanse osvojiti naslov pa makar one bile par posto? Kolko znam oni će i iduće sezone igrat prvu HNL... A ovisno o Europi će trgovati na tržištu... Kakva ropotarnica povijesti?
  • IceMan
    2.2k

Wtf? :yikes:

Pa to se tak samo kaže.

Mislio sam više na to da više nemaju nikakvu nadu ni šansu, i plus milion problema koje imaju.
  • Majki2111
    3.4k
    Kako bude bit će. Bitno da mi dobijemo Istru...
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Idu u ropotarnicu povijesti jer ako ove sezone ne osvoje, a neće, neće sljedećih 10 godina jer jaču momčad od ove neće imati.
  • miro
    4.7k
    Ovaj Canjuga bi mogao postat pravi igrač
  • Brusa
    1.7k
    Na konferenciji za medije dan uoči susreta Rijeke i Hajduka na Rujevici (nedjelja, 19.30 sati), trener momčadi s Poljuda Mislav Karoglan kod nabrajanja izostanaka spomenuo je kako u kadru neće biti niti Filipa Čuića zbog crvenog kartona. Ne bi to bilo ništa čudno da napadač Hajduka isključenje nije zaradio u SuperSport Prvoj NL, odnosno nominalno u drugoj ligi.

Čuić je u petak poslijepodne dobio dva žuta kartona odnosno crveni karton u 2:1 pobjedi momčadi Solina u Sesvetama. U Solinu je Čuić na dvojnoj registraciji iz Hajduka, kao i još neki igrači ‘bijelih‘ kako bi skupljali iskustvo. Zbog tog crvenoga kartona nema pravo nastupa u nedjelju za Hajduk.

Iz slobodne.
    Ovo mi je stvarno bizarno i nema mi baš smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.