Gle rista, ne slažemo se. Mogu i ja tebi tak tim poluretoričkim pitanjima odgovorit. — kibic
Ozbiljno te pitam: Kaj bi trebali svi zaboravit i oprostit Modriću za krađu jer je dobar igrač? — kibic
Sviđalo se to tebi il ne, ima nas tu koji se jako dobro sjećaju cijele Modrić-Lovren sage i ne zaboravljamo ishod. — kibic
Zamislite koliko djece u Hrvatskoj, dijaspori i po svijetu bi htjelo Modrićev dinamo dres.
Ko to more platit. — NORTE
Ono što bi trebali je gledati najbolji interes Dinama — Bosskovitz
Ja mislim da zbog nesumnjivo loše stvari iz prošlosti ne treba odbiti neusporedivo bolju i veću situaciju u budućnosti koja će se Dinamu isplatiti puno više no što je tada oštećen — Bosskovitz
Sjećamo se svi, samo se drugačije odnosimo prema ovoj situaciji. — Bosskovitz
Cek hoces reci da za nekakvo iskupljenje nije dovoljna njegova volja da odbije mnogo vecu mogucnost zarade i dodje u Dinamo,pomogne igracki a isto tako i financijski zato sto ce se njegovi dresovi prodavati nenormalno i tako sto ce potencijalno privuci jos neke igrace i jos neke sponzore koji ce dati svoj novac u klub. Nista nam ovo ne treba i pod svaku cijenu ga trebamo drzati dalje od kluba? Jesi li realan?Odgovor apsolutno nije, vratit će to svojim marketinškim potencijalom, medijskim publicitetom, prodanim dresovima i slični alibiji. — kibic
Ne može igrati svaku utakmicu 90 minuta, ali ni ne treba nam za svaku. Ako može tamo odigrati 2.000 minuta u sezoni i raditi razliku - onda će kvragu raditi još veću razliku kod nas. — Bosskovitz
da odbije mnogo vecu mogucnost zarade — BBB Mataa998
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.