• NitkoBitan
    27.1k
    Rijecani rasprodali jug Drosine 9 dana prije utakmice. Vidjet cemo oce li im Istra izac u susret i otvorit istok. Prijateljima s juga su maltene cijeli stadion dali na raspolaganje.
  • DrawTube
    7k
    Ako ne otvore Istok pokupovat će im Riječani Zapad.

Ali nije ovo prvi put da Riječanima odbijaju otvoriti Istok
  • don
    13.3k
    slazem se ali jbg meni dusa ne dozvoljava da navijam za hajduk, mislio bi se i da igraju protiv zvezde/partizana
  • Juznjak
    4.2k
    Hajduku se i sudac uspije ozlijedit
    Rumunj Horatiu Fesnic će sudit jadranski derbi umjesto ozlijeđenog Kovacsa.
  • Paggini
    52k
    Apropo ove rasprave za koga navijati u svesrpskom derbiju, zamislite tek kako je igračima i navijačima JFK hajduk koji znaju da pobjedom vrlo vjerojatno dižu Dinamo do nove titule hehe
  • Jurki
    17.4k
    Kovacs ne sudi utakmicu Rijeka-jogurt vec Fesnica.. sudac iz Rumunjske.. prenosi Germanijak.
  • DrawTube
    7k
    Istra maknula većinu Zapada iz online prodaje. Bit će ovo shitshow

Pitali su Riječani Istru što planiraju s Istokom. Kažu da otvaraju samo ako se rasprodaju Sjever i Zapad. Dakle vjerojatno ništa od Istoka osim ako Riječani iznenada pokupuju Zapad do Demona
  • Dzgšb
    1.6k
    Po meni je najbolje da rečani i tovari završe x ,al koji god ishod završi mi ćemo bit prvi ,srce šampiona nikad ne izdaje uz ovakav huk s tribina smješni mi djeluju i reka i titići.
  • Lynx17
    4.3k
    Pivaric prica istinu:

• NKDZ86
    4.3k
    Mislis plivarić. Ne slažem se s njim. Znači zbog kamera igraci ispadaju loše nego što jesu, a frende odi doma
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Istra maknula većinu Zapada iz online prodaje. Bit će ovo shitshowDrawTube

Maknuli su i Jug iz online prodaje. Mislim stvarno gluposti rade kao da im je u interesu da dođe manje navijača.

Jedino ako su gosti pokupovali cijeli jug, ali mislim da nisu jer je bio cijeli jug u ponudi još danas ujutro.
  • Dzoni
    1.4k
    Rudes poveo protiv Osijeka, Mrcela zabio
  • DrawTube
    7k
    pokupovali su Riječani cijeli Jug u roku keks, za 1 ipo dan. Onda su s obzirom da nisu znali otvara li se Istok počeli kupovati za Zapad.

Nedugo nakon Istra je iz obline prodaje maknula desni dio Zapada. A prije sat vremena su maknuti i Sjever i ostavili svega 600ak mjesta u 3 sektora na Zapadu u prodaji.

Pizdunsko ponašanje.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Ma sramota!

Ja da sam na njihovom mjestu, javno bih ih kritizirao za nepuštanje Istočne tribine, a Hajdukovcima su pustili online sve tribine.

Čista diskriminacija prema drugima.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Tovarske sluge bili i ostali. Bude se i za vikend na sjeveru skandiralo, bez brige. Posto je na HRTu prijenos nek cijela Hrvatska cuje :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.