• Nolifer
    15.8k
    Pa kaj bi oni više? Bili su jesenski prvaci, pa nek se sad posvete sebi i tom trećem mjestu... :lol:
  • Mrvica
    4.3k
    Gledam i ne vjerujem za ovo boldano :rofl:

Kao navijač Hajduka, Dinamu treba čestitati, došli su u Split s gardom pobjednika i po dvije pobjede i u tome su apsolutno uspjeli. Dinamo igra jednu od najlošijih sezona u zadnjih 20 godina, ali ja osobno vjerujem u pobjednički i gubitnički mentalitet kao jedan od najvažnijih parametara u sportu. Real Madrid, “Zlatko Dalić i dečki“ i u hrvatskoj svakako DINAMO ga apsolutno imaju, dok ga Hajduk jednostavno nema. Dinamo zna pobjeđivati kada je najvažnije, Dinamo zna i osvajati naslove, a uzorak je prevelik da možemo zaključiti da Hajduk ne zna, ali detaljnije o tome u nekom drugom tekstu.

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/skener-hajduk-se-sramotno-predao-ovaj-dinamo-ce-biti-prvak/?fbclid=IwAR2UGznJx3mGOfzs-hkhoHruETzKYBOMLMOSsc5vgqqH-rJtG70BFwE5Bsg_aem_AXGF3Aqkbe78W0ideUAPYg2Z7qi4iZdoESsn3O5YLB2ClmyM3P-5Qywcs3CE6SDhq08td_kofsTefEwWbrtGYhF0
  • Oluja
    7.4k
    Meni je drago da se kod tovara dolaskom Perišića podiže euforija jer sam uvjeren da će upravo zbog nje puknuti pod pritiskom. Nemaju oni pobjednički mentalitet. — Oluja

Ovo sam napisao prije 3 mjeseca i sinoć se dogodilo, jednostavno su luzeri a ulaskom Perišića u igru su bili uvjereni da se mogu izvući.
  • DrawTube
    7.1k
    Kao da se s Karepovca javlja ahahahah
  • SjevernaStrana
    2.6k
    "Iako se to ponavlja periodički - to nije Hajduk"
  • bluemagic
    1.4k
    Taman pogledao... odmah mi u uho usla recenica tipa ovo nije borbeni, mocni Hajduk bla bla... oni ocito ne znaju da su kvalitetom duplo gori + po ekipe ili starcad ili djeca. Trude se oni itekako ali ako je suparnik debelo kvalitetniji od tebe ( u pravilu) nemas ti tu sto traziti... jeba ih trud i te spike a igraci losiji od losijeg

Od svih epiteta u svijetu nogometa daleko je najgori "hajdučki". Sto to znaci? Kad god su mogli usrali su, ocajni su godinama, kad god je bitno gube. Lišeni muda i gotovo.
  • don
    22.4k
    Karoglan podnio ostavku

edit: ponudio* isprike
  • Kermit
    1k
    Ako sam dobro slušao, nije se ispričao gostujućoj momčadi zbog ulaska u teren.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ponudio*
    Osim ako nije nešto novo izašlo
  • DZGIS
    1.9k
    A samo da Karoglavi nije izjavio da imaju bolje rezezrve od nas, možda Kuleta ne bi toliko nabrijao i možda im ne bi presudio

Ili mu hvala za to, kako god :cheer:
  • Jurki
    27.9k
    "Jučer se dogodilo da su se ljudi osjećali nesigurno na Poljudu, a to se ne smije dogoditi. Nitko se ne smije tako osjećati, ni igrači, ni navijači ni bilo tko u klubu. "
    Luksa nakon sranja jucer..

Jastog de si bil kad je igrac Istre pogođen staklenom flašicom u glavu?
    De si bil i zakaj nisi sral o nasilju kad je sudac pogođen u glavu u Koprivnici.
    Isto pitanje postaviti novinarskim huškačima i onima koji su filali majmunima glavu sa rijesenim prvenstvima.
    Sad kad su ti govna dosla do vrata... se nasel moralizirati.
    Kako si posijao, tako i žanješ.
  • Mrvica
    4.3k
    De si bil i zakaj nisi sral o nasilju kad je sudac pogođen u glavu u Koprivnici. — Jurki

Da ga opravdam, rekao je na Poljudu a sve ostalo je dopušteno. Ma mlati praznu slamu, glumi moralnu vertikalu jer su g***a došla do grla. Dobro je odglumio da je razočaran, toliko mi ga je bilo žao da mi je došlo da ga uštipnem za obraščiće.
  • Jurki
    27.9k
    a da isprike.. u redu je gađati suca u glavu jer ipak je to bilo u Koprivnici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.