Imam i ja tak frendove koji su uspjeli i posel i sve to uklopit. Dapače i po komentarima na fitnes videima ima ekipe kaj se kune u trening nakon teške šihte il fizičkog rada. Moram reć da mi je to uvijek dobra motivacija kad te sjedilački život malo pregazi.godišnje imam i štihače i košnje, a i normalne treninge.. — mali M
Vikendica ima na tržištu zanimljivih i ne preskupih ne toliko daleko od Zagreba — Baneki
E sad sam u dilemi između dva gore navedena sata. Više naginjem Apple Watchu, i zbog seamless integracije u cijeli sustav i zbog mnoštva funkcija, ali ima li netko iPhone a da koristi gore navedeni ili slični Garmin pa da podijeli iskustvo, zašto bih možda trebao uzeti njega umjesto AW? Znam da mu je baterija najveća prednost, ali ne treba mi baterija koja traje mjesec dana, nemam praktični use case za to. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.