A to je, da je klub Gradjanski nastao na okupljanju kluba u Budëjovičkoj restauraciji u zgradi Prve hrvatske štedionice, što je točno i koja se nalazila na uglu današnje Bogovićeve i Cvjetnog trga, znači u Zagrebu — BluePhone67
Ali je G postavljen na onoj sjednici kada je Mamić psovao Šipsa , a mi smo mi prosvjedovali pod zapadom. — ZGV
Prefiks G nikada nece bit prihvacen od strane svih navijaca. Da se makne to G nitko ne bi ni a rekao, znaci ne bi bilo apsolutno nikakve inicijative protiv micanja tog prefiksa. — NitkoBitan
za mene je to G potreba dokazivanja nekome necega — NitkoBitan
Griješiš. — marcio amoroso
Da se makne to G nitko ne bi ni a rekao, znaci ne bi bilo apsolutno nikakve inicijative protiv micanja tog prefiksa. — NitkoBitan
Ovo mi je u rangu onoga da ak na trećem dresu imamo monokromatsku verziju grba da ćemo bit manje hrvatski klub. — Crusades1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.