• Tom Hanks
    5.9k
    Za sve ostalo Bog će pomoći na kratke ili duge staze. Sretno nam sutra! — Dalmatinec

Ako imamo Boga na našoj strani onda nam ne treba sreća iako dosada u prijašnjim derbijima dolje nam nije znatno pomogao
  • NKDZ86
    10.1k
    Ajde pustite Boga bar u ovim danima na miru.

Ne znam kako vi, ali ja ne mogu više vidjeti da je Jakir trener. Sad čitam vijesti i smrači mi se kad ga vidim u dinamovoj trenirci.

Također, za sutra je narančasto upozorenje za vremenske prilike, kažu olujno jugo tako da ćemo vidjeti kaj će uopće bit sutra...
  • NORTE
    27.9k
    za sutra je narančasto upozorenje za vremenske prilike, kažu olujno jugo tako da ćemo vidjeti kaj će uopće bit sutra... — NKDZ86
    Nikad čuo da se zbog vjetra nije odigrala utakmica.
  • rioda
    18.7k
    Nije da će se odgoditi, ali baš sam pogledao i prilično jak vjetar se prognozira u vrijeme utakmice, moglo bi to malo otežati igru, ali ako ništa drugo, bar će se vjerojatno lopta spustiti na zemlju što više nama odgovara
  • NitkoBitan
    40k
    ali ako ništa drugo, bar će se vjerojatno lopta spustiti na zemlju što više nama odgovara — rioda

Kada tovarima bude vjetar isao u korist mozes si mislit kako ce lopta ic po podu. Bit ce nikad vise ispucavanja i napucavanja.
  • rioda
    18.7k
    Ma ništa što do sad nismo vidjeli od njih, baš me zanima hoće li opet odigrati bunker kao prošli put (i na Maksimiru, a bome i Poljudu).

Ono što želim je da odigramo muški utakmicu i da sudac brzo krene s kartoniranjem
  • NKDZ86
    10.1k
    onda si u prilici da vidiš možda već sutra. Gle kažu da će naleti vjetra bit 60-100km/h, tako da ako će se igrat, taktika je nabit loptu u korner da ode u gol
  • Eduardo
    31k
    Inače mi se neda trošiti energiju na forumu na politiku i religiju, ali šta ćemo se sad praviti veći vjernici od njih pa ćemo ovaj vikend zbog Uskrsa izigravati čednost i velike vjernike, a već od srijede se vratiti na staro pa se iz petnih žila derati gazi/ubij tovara? Mislim, ako si vjernik vjernik si kroz cijelu godinu, a ne samo kroz tih nekoliko blagdanskih dana pa kakvi god oni bili.
  • bluemagic
    1.4k
    ja nemam problem s tim, ali cemu onda dizanje poruka koje ionako nitko ne sljivi na samoj tribini kamoli gdje drugo
  • Mr Anderson
    22.7k
    Inače mi se neda trošiti energiju na forumu na politiku i religiju, ali šta ćemo se sad praviti veći vjernici od njih pa ćemo ovaj vikend zbog Uskrsa izigravati čednost i velike vjernike, a već od srijede se vratiti na staro pa se iz petnih žila derati gazi/ubij tovara? Mislim, ako si vjernik vjernik si kroz cijelu godinu, a ne samo kroz tih nekoliko blagdanskih dana pa kakvi god oni bili. — Eduardo

Apsolutno se slažem s tobom. Bio bih licemjer da sad pričam kako ih ovaj put neću mrziti i željeti im sve najgore uz uvrede i psovke samo zato što je Velika subota. Da je tako, onda bih preskočio utakmiucu.
  • dzis
    1.7k

Bit ce velikog kasnjenja
  • Oluja
    7.5k
    zanima me gdje će smjestiti sve aute koji dođu pošto više nema onog parkinga kod stadiona
  • seljak86
    3.2k
    Nema šanse da bih riskirao svoje vozilo u toj divljačkoj sredini. Ovo je neki spin da se potkopa naše navijače.
  • NKDZ86
    10.1k
    Mislim da će naći rješenje za autobuse jer ih jednostavno moraju imat. Solucija s autima do stadiona je neizvedivo u svakom smislu, no živi bili pa vidjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.