Umjesto njega na krilu radije bi onda probao s jednim od napadača ako Hoxhi ne bude išlo. Brodić ili Kulenović da glume ono što Kramarić igra u reprezentaciji. — Mr Anderson
Znači po tebi je riskantnije stavit Ogiwaru koji je igro pola karijere kao wing back na krilo, nego davat Brodiću i Kulenoviću nove uloge,a realno se ni na svojim pozicijama nisu proslavili ? — Str1nger Bell
Ja sam uvjeren da bi Kule jako puno donio kao krilo. Pa Mandžo je svojevremeno u Dinamu igrao desno krilo. U tom slučaju ih barem Špikić i Kule gaze i teroriziraju fizički, a nije nevažna ni komponenta ofenzivnog/defenzivnog skoka — Jos-Optimus
Znaci s takvim krilima bekovi na vjetrometini....pravi recept za zakucat nas do kraja. Kule moze sprintati i raditi pritisak 20min max a dalje dise na skrge i pretvara se u Petka za siromasne po pitanju trke! Brodic nikad nije bio agilan napadac, obrambeno nije discipliniran i sa takvom postavom bi se branili sa samo 8 igraca! Krila moraju igrati na krilu, a napadaci u spici...koliko smo inferiorni u posjedu lopte u formaciji 442 se najbolje vidjelo protiv Belupa kad je Brodic ostao u svlacionici na poluvremenu! — Orc123
Hoxha odbije pucati penal - hvala lijepo i vidimo se. — Jos-Optimus
Hoxha mi je baš strano tijelo u ekipi, kao da je dovučen netko s ceste da igra s dečkima. Možda se varam, ali teško, nema on kvalitetu za Dinamo. A nama u subotu trebaju muda i pristup šampiona — Jos-Optimus
dapače, ali i sam si vidio da smo nekoliko puta ove sezone izašli sa drukčijim sustavom i da je to izgledalo kao da su prvi put zajedno stali na teren. Bojim se ja da je nama najveci problem ove sezone bilo jako malo treninga pod isprikom igra se svaka 3 dana. Nadam se da sad kad se neigra svaka tri dana će se ipak malo bolje vidjeti neke taktičke zamisli.. — Rakovica1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.