Dvije rečenice bile su dovoljne da pokažeš svoje neznanje i nestručnost o temi te da sam sebe isključiš iz bilo kakve ozbiljne demografske rasprave. — Tundra
Znam da mjera roditelj odgojitelj smeta tvojoj crvenoj ideologiji — Tundra
probaj shvatiti da materijalne kompenzacije u vidu gradnje vrtića ne mogu biti ni blizu učinkovite kao životne mjere koje obiteljima s većim brojem djece osiguravaju egzistenciju. — Tundra
Gradnja vrtića u situaciji kada se smanjuje broj rođene djece je čista iluzija. — Tundra
napredak društva i poboljšanje osnovnih uvjeta življenja da, ali ovo danas je nešto drugo, ne treba mi svaki klinac na dva klika i u roku odmah, to nas čini nesposobnijima. Uštedjet ću vrijeme, da, može, ali radi čega? da bi duže bio na mobitelu? — Gražvydas Mikulėnas
U kulturi života donijela je 500 djece više od kad je uvedena. — Patak
Ipak jedno se mora priznati možemo a to je da ima kvalitetnu ekipu koja propagira tu kulturu smrti po javnim forumima i društvenim mrežama, a vidim da je i zonadinamo dobro pokrivena. — Patak
Nek dovedu i tete za vrtiće jer hrvatski jezik tamo neće biti uskoro potreban. — Patak
Ali kad me već maltretiraš napravit ću vam uslugu te ispisati zaključke izvješća o ispitivanju stavova korisnika koje je napravio demograf Šterc — Tundra
Je je, propagiram kulturu smrti po Zoni i društvenim mrežama, to mi je životna zanimacija. U slobodno vrijeme se bavim sotonizmom i poliram figurice Karla Marxa uz hitove Led Zeppelina koji sviraju unatrag :death: — Bosskovitz
Iz mog iskustva za 99% nas nikad neće biti idealno sve posloženo za djecu tako da tko to čeka teško da će djecu dočekati jer biologija svoje radi... Ja sam na dvoje i sve kaj se dogodi, uz njih se lakše preživi. — serbus
Cak i po IPSOSu se vidi pad (na drzavnoj razini) Mozemosa — Jaro
Najveci problem demografije je financijska nesigurnost. Tocka — jedan u nizu
Najveći problem demografije je što su ljudi postali razmaženi. — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.