Ne vidim ni neke afere s namještenim poslovima, ni sifone za 100 puta veću cijenu od nabavne, ni besmislenih milijun stupića i zastava po gradu, ni malverzacije poput onih oko adventa, ni neku krađu i preplaćivanje velikih projekata. Ne kažem da nema uopće jer nit sam u tom sustavu nit poslujem s gradom, ali siguran sam da nema ni približno na razini na kojoj je postojalo za vrijeme Bandića. — Bosskovitz
Ovo nema veze s vezom, zašto onda komentiraš stadion, zašto komentiraš politiku, zašto komentiraš ekologiju.. Samo ukazujem da imamo pravo komentirati, zašto ne. Nama nagrđuje prostor.Nema smisla ova rasprava jer o prometnoj struci raspravljamo mi koji s tom strukom nemamo veze — Bosskovitz
Onda ne čitaš.. već sam ti 10 puta napisao... Jednako zašto bi i "plavi vulkan" bio problem i sramota za struku...Mogu samo ponoviti pitanje na koje ne uspjevamo dobiti odgovor: u čemu je problem s ovim kružnim tokom i zašto je on "sramota za struku"? — Bosskovitz
Zbilja?!?! :lol: Doslovno za sve ovo boldano su već završili u novinama a nisu još ni petinu Bandićevih godina vladanja dosegli... Al okej, nećemo se složiti...Ne vidim ni neke afere s namještenim poslovima, ni sifone za 100 puta veću cijenu od nabavne, ni besmislenih milijun stupića i zastava po gradu, ni malverzacije poput onih oko adventa, ni neku krađu i preplaćivanje velikih projekata. — Bosskovitz
Ma malo koga cijenim kao Bossa ovdje na forumu, samo se razilazimo u mišljenjima baš u puno stvari :rofl: . Ja volim pozivati na logiku, on na mrtvo slovo na papiru ma koliko "mrtvo" bilo. Ideološki se nećemo nikada složiti jer bi za to morao prihvatiti metafiziku, a u Wikipediji i enciklopedija Britanici nema dokaza o tome... Šalim se Boss, nećemo u te vode opet!!! :rofl:zona bi trebala organizirati navečer ovako sučeljavanje — Doktor Kunić
Onda ne čitaš.. već sam ti 10 puta napisao... Jednako zašto bi i "plavi vulkan" bio problem i sramota za struku... — mali M
Zbilja?!?! :lol: Doslovno za sve ovo boldano su već završili u novinama a nisu još ni petinu Bandićevih godina vladanja dosegli — mali M
kao prvo ne vređaj, mora ti se reć kao i svima ostalima koji ne shvaćate da kritika jednog ne znači podrška drugom. HDZ- lopovčuge, Bandić-lopovčina, Možemo- nesposobne ideološke lopovčine. Srami se ti sa svojim isprdcima.. Ako neznaš normalno komunicirat i sudjelovat u raspravi onda nemoj vrijeđat i ne poštivat bar osnovna pravila foruma., tako će nadam se odletiti i ovi isprdci koji brane Bandića i HDZ i još govore da su ovi sad iz Možemo gori u krađi od njih. — duksy
odgovorit ću ti na ona pitanja koja sam boldao, jer smatram da Bandić je krao sa adventom, da je žičara epska krađa, tako da mi nemoj implementirati stvari koje nisam rekao. Isto tako smatram da su ovi na jednakom putu kao i Bandić u svojih prvih 3 godine mandata. Namještanje poslova u holdingu, postavljanje donatora na vodeće funkcije bolnica i ta sva imenovanja bez javnog natječaja kako je obećao, nastavljanje mutnih poslova sa Viatorom i Pripuzom, lgbtžšklč zastave koje su se viorile na trgu godinu dana.. Ma neda mi se.. ovo sam iz glave izvlačio, da mi se da guglat bi ti napisao još brdo. I da se razumijemo, Bandić je bio veći lopov od njih, ali to nikako i nikada nesmije biti argument za nečiji lopovluk i nesposobnost!! nikada!! Jel bi istrpio Zajecu da počne krasti i uništavat Dinamo kao Mamić, ali u manjem omjeru?nemoj opet izbjeći odgovor na pitanja koja si sam zakuhao — Bosskovitz
Neću ti ponavljat jedanajsti put jer se praviš blesav. — mali M
Namještanje poslova u holdingu, postavljanje donatora na vodeće funkcije bolnica — mali M
ta sva imenovanja bez javnog natječaja — mali M
nastavljanje mutnih poslova sa Viatorom i Pripuzom — mali M
lgbtžšklč zastave koje su se viorile na trgu godinu dana.. — mali M
Bandić je bio veći lopov od njih — mali M
Ja neznam što više od ovoga ti trebaš? Infrastrukturnu projekciju budućih projekcija razvoja naseljavanja Jaruna i popratnih sadržaja? Pa napisao sam ti da se ne radi od smislenosti kružnog toga, nego kako je izveden. Ja neznam što ti želiš drugo da ti kažem osim što mlatiš ko Mujo u prazno.Netko je napravio besmisleni posao jer je samo trebao spustiti desnu cestu u raskršće i tamo napraviti kružni tok. Nepotrebno glupo nagrđivanje i prometno loše izvedeno — mali M
da, dobro si to i pronicljivo primjetio... :roll:Sama ova rečenica pretpostavlja da su i jedni i drugi lopovi, ali je Bandić veći lopov. — Bosskovitz
oh, well... čudo je kako mogu ljudi zbog ideologije ne osuditi ništa samo da se nebi morali suočiti sa činjenicama...A ne vidim što su oni to ukrali — Bosskovitz
Ja neznam što više od ovoga ti trebaš? — mali M
Ostalo vidim da tebi ništa nije lopovluk, niti pogodovanje pri zapošljavanju, — mali M
niti namještanja ugovora — mali M
masovno financiranje lijevih medija — mali M
uskraćivanje svega sugrađanima suportnih ideoloških stavova — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.