potreban je, kao sto je Boss napisao, tamo znaju biti takve idiotarije od strane pojedinaca — jedan u nizu
Ne radi se o tome da se meni ne sviđa oblik kružnog toka nego je apsolutno nepotreban i amaterski na toj poziciji. — mali M
Ovdje je nepotrebno i zbilja ne kužim zašto morate al baš morate braniti nešto što je toliko nepotrebno, nelogično i glupo — mali M
Zbilja? Zatvaranje kojeg puta? Nepostojećeg? — mali M
Apsolutno nepotreban ovakav kakav je. Ovakav ovalni. — mali M
Pa zaboga to i komentiramo, ne njegovu potrebu. Netko je napravio besmisleni posao jer je samo trebao spustiti desnu cestu u raskršće i tamo napraviti kružni tok. Nepotrebno glupo nagrđivanje i prometno loše izvedeno. I ponavljam ovaj "možda postoji plan" nije argument... Ako se tamo napravi parking mislim da je doslovno naaajmanji problem da se ulaz u taj parking tada napravi gdje je i logično, na kružnom toku. a ne da bezveze napraviš nekakav dugi, ovalni kružni tok jer "možda postoji plan", koji "možda neće nikad zaživiti"...Znači ipak je problem u njegovom obliku? Ajde reci mi zašto je problem što je ovalni, — Bosskovitz
kružni tok sigurno nije napravljen zato što se u Možemo infiltrirala tajna organizacija ljubitelja kružnih tokova — Bosskovitz
Ajde reci mi zašto je problem što je ovalni, a ne savršena kružnica? — Bosskovitz
Doslovno je napisal mali M pred par upisa da je pomaknut tok malo dalje ne bi bilo potrebe imat elipsu. — kibic
Ovo već lagano postaje tradicionalni derbi između Bosskovitz i @mali M — Doktor Kunić
Kad je Bandić krao na desetke milijuna eura i uništavao grad onda se šutilo ili protokolarno mrmljalo, — Bosskovitz
Koji sarkazam, pokidal sam se, baš ono pošteno. — kibic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.