3. IO je ovlastio predsjednika da samostalno bira ljude u sportskom sektoru kao sada v. d. Sportskog direktora — Pop corn
↪Mali Zeus Nemam neke osobno velike primjedbe osim da jedan Osijek ima pravog sportskog direktora a mi krasnog decka koji ce se ucit tom poslu u najvaznijem periodu koji slijedi. Pa nije zajebancija više mora se složit ozbiljan kadar za iducu sezonu da se ovakva sezona vise ne dogodi — E46
Nemam neke osobno velike primjedbe osim da jedan Osijek ima pravog sportskog direktora a mi krasnog decka koji ce se ucit tom poslu u najvaznijem periodu koji slijedi. — E46
Ako predsjednik sam bira ljude u sportskom sektoru pretpostavljam da onda oni odgovaraju njemu a ne Upravi. Da li to znači da Zajec preuzima potpunu operativnu kontrolu nad sportskim sektorom uključujući i odabir trenera, SD, kupnju i prodaju igrača i pripremu sljedećeg prijelaznog roka? — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.