• wolfgang14
    5k
    Koliko je ovo meni jadno ja vam ne mogu opisati.... Treba ove sve fan pageve pogasit i njih žestoko kaznit od strane HNS-a jer ovo će ići u nedogled... Bolesnici...

img-0122.png
  • jedan u nizu
    20.2k

i ovdje su se ostavljali negativni reviewovi za neke skupstinare u dinamu, pa se klicalo takvim pothvatima.
    Ja sam javno rekao da mi se takvo ponasanje nimalo ne svida pa su me ljudi popljuvali.
  • reziser
    8.3k
    Strašno me zanima koja kazna će biti za gađanje upaljačima igrača i napad na suca u tunelu. — Mlađi referent

dok ce biti samo financijske kazne, bit ce ovako
    vrijeme je da se pocnu praznit tribine, jer ovo gubi svaki smisao sporta

uefa je to davno s njima rijesila
  • jedan u nizu
    20.2k

jesu oni dobili kakvu kaznu za razbijenu glavu nekome na klupi Istre ako se ne varam u prvom krugu sezone?
    Boca sa zapada doletila.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Jučer je na Poljudu nakon dugo vremena napokon sudio sudac koji se nije usrao... Ovim potezima samo potvrđuju ono što odavno znamo: boli njih ona stvar za poštenje za koje se "zalažu", samo da je njima u korist i na štetu suparnika jer sa nikad skupljom ekipom drugačije očito ne ide...
  • Facke
    9k
    Pa koj je Pajac scera krive dosudil? Nis. Nek zacepiju gubicu. Jadni su. Nis druge. Opet drugi krivi za njihove gluposti.
  • reziser
    8.3k
    prognoziram na nasu tekmu dolje, da ce suditi kolaric....a on se zna usrati....
  • reziser
    8.3k
    sudio sudac koji se nije usrao. — SjevernaStrana

sudio je dobro, ali nikako nije smio preci preko napada zalizanog na Muradziju, to mu je daleko najveca greska
    ali svi znao da zalizani ima dozvolu za ubojstvo....
  • Zagi
    19.2k
    Kaj nisu određeni strani suci za derbije?
    Zbilja ne želim gledati Kolarića kako im dopušta divljačku igru.
  • reziser
    8.3k
    Kaj nisu određeni strani suci za derbije? — Zagi

ne znam, pricalo se, ali je sad na tome stalo? nisam dugo vidio neku informaciju o tome?
  • deda
    48.5k
    Trebali bi stranci kako je kazano.
  • reziser
    8.3k
    znam da suci iz okruzenja (slo, srb, BiH)nisu u igri.....
  • db-izbjeglica
    22.4k
    kreće standardna metodologija, iako na prvu nije bilo nikakvih repova, sad polako već počinje standardna evolucija misli prosječnog magareta:

drugi žuti je, al prelako mu je dao, jedva čeka da ga izvuče => može se dati žuti, al igračima drugih klubova bi oprostili => nema govora o žutom kartonu => leovac je napravio faul na mikanoviću => oružana pljačka kojom je ukradena titula
  • reziser
    8.3k
    najbolje su mi ekpertize sudackog strucnjaka Tenzere,, bivsi vrhunski sudac :rofl:
    kako popilisticki pali ljude ...strasno
    i sad index to redovito objavljuje... i naravno, puk redovito puši takve članke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet