• Facke
    9k

Koj mu v Dinamu fali? Teske da bu s 30 dobil ponudu s lige petice.
  • Tongo Doumbia
    7k
    učinio mi se jako zanimljiv, pa sam potražio insidera iz rumunjske lige. Kaže, kao igrač odličan, ali navodno glava " šteka ". Navodno je prošle sezone našao neku sponzu koja je dosta starija od njega, pa ga je čak taj kontroverzni predsjednik/vlasnik FCSBA prozvao u stilu : " samo se je*e sa tom fufom, a onda dođe na teren i ne može ništa". Hahahahahaha, baš nam treba novi Sammir.
  • Krizy
    77k
    Sammir je i onakav imao bolesnu statistiku.
    U europskim utakmicama 11 golova i 10 asistencija, većina u kvalifikacijama, no ipak odlično.
    Ovaj nema dojmljivu statistiku ni u njihovoj ligi.
  • Patrik11
    164
    hoxha da malo skupi muda rumunjka bi ucio o nogometu svakako igra preko kurca
  • Patrik11
    164
    rumunjko bi u dinamu bio nesto kao sterling u celsiju
  • Zagreb1992
    3.9k

Grdno se varaš ..još ako odigra top EP bit će ponuda
  • Facke
    9k

Pitanje terih klubova..
  • BBBaranja
    5.2k
    Čekam tekmu Arsenal-Porto i vidim Taremi na klupi,ode na transfermarkt pogledat kad ono ugovor ističe na ljeto,ulazi u 32.godinu..on mi je baš jeben napadač,volio bi ga vidjeti ukoliko nas Bruno napusti ali vjerujem da su nam šanse skoro nikakve da ga dovedemo..samo maštam :cool:
  • Krizy
    77k
    Taremi je već potpisao za Inter :rofl:
  • BBBaranja
    5.2k

To mi je promaklo :grin:
    Znači umjesto Zagreba odabrao Zaprešić? :yikes:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    trebao je doći kod nas onda kada je i Moharrami dolazio, sjećam se da se u medijima pisalo o njemu kao da ga je Tanac preporučio.
  • Tongo Doumbia
    7k
    ima tu pravih igrača, pogotovo za nas, u Rumunjskoj naravno. Otele iz Cluja, gledao sam dosta utakmica ove sezone, kome se da neka obrati pažnju.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Ja uvijek onome tko mi priča o nekakvoj Livajinoj dominaciji samo usmjerim misli na Jorgea Cruza Camposa - Sammira. Čovjek je pijan bio najbolji igrač u ligi. Pijan!
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Otele iz Cluja — Tongo Doumbia

Već neko vrijeme mislim spomenuti ovog lika... odličan za Cluj ove sezone... najčešće igra lijevo krilo, no može pokriti sve naprijed, također znao je odigrati i u vezi... Milijun eura po Transfermarktu ako se ne varam..
  • Tongo Doumbia
    7k
    iz prve ruke imam neke stvari tamo. Znači Dinamo bi mu bio premija, gledao sam dosta utakmica. Zanemarimo i statistiku (brutalna je), ali ovo je igrač za Dinamo. Tvrdim to. Barem onoliko koliko se razumijem u nogomet. Ta liga je podcijenjena, a fizički je skoro nivo iznad naše recimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.