Al definitivno nema kvalitetnih domacih rjesenja koji bi bili ranga Dinama. Osim Mancea.. — Jurki
U americi, recimo NFL, stalno uzimaju novi, mladi ljudi za GM-ovi (general manager). Mladi, talentirani, pametni ljudi iz unutra kluba ili izvana. — Lynx17
U NFL-u su to redom ljudi koji su dio sustava i prošli su put od linijaških trenera preko skauta do asistenata GM-ovima, kao i u NBA. Mi govorimo u Silviju Mariću koji je u Rudešu proveo godinu dana kao sportski direktor i otišao je par dana prije starta HNL-a u kojem je Rudeš uvjerljivo zadnji i selekcija igrača mu konkurira za jednu od najgorih u povijesti HNL-a. Uz taj posao, Silvio Marić je dio Podcast Inkubatora u kojem je zadužen da bude veseljak koji izvlači iz gostiju zabavne anegdote iz karijera.
Ja nemam ništa protiv da Silvio Marić bude asistent sportskom direktoru, štoviše, podržavam to kao početak jednog stabla stručnjaka dinamovaca koje klub mora graditi. Ja sam apsolutno protiv da Silvio Marić bude sportski direktor. Dinamo si ne može priuštiti da u ovoj situaciji dovodi ljude na čelne pozicije da se uče na Dinamu. — Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.